1. HABERLER

  2. ZORLU, Söz Namusdur

ZORLU, Söz Namusdur

Ak parti Konya milletvekili Prof. Dr Cem ZORLU ve ak parti Ereğli belediye başkanı Özkan özgüven Dün akşam Metro televizyonunda katıldıkları canlı yayında...

A+A-

Ak parti Konya milletvekili Prof. Dr Cem ZORLU ve ak parti Ereğli belediye başkanı Özkan özgüven Dün akşam Metro televizyonunda katıldıkları canlı yayında Ereğli deki siyasi gündemi değerlendirdi.

Seçim çalışmalarının hız kazandığı şu günlerde siyasi parti belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı ak parti belediye başkan adayı Özkan özgüven ve ak parti Konya milletvekili cem zorlu katıldıkları programda hem projeleri anlattı hem de diğer adayları eleştirdiler.

Mhp belediye başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya yüklenen zorlu Oprukçu nun 2009 yılında seçim vaat lerinin yer aldığı kitapçıkta ki sözüm var ifadesini hatırlatarak bizim nazarımızda “söz” namusla eş değer tutulmaktadır tüm samimiyetimle inanıyorum ki sayın Oprukçu da bunu o şekilde değerlendiriyor ancak “sözüm var” ifadesini kullandığı halde bu sözü neden tutmadığımı merak ediyorum diğer yandan 2009 yılında “sözüm var” ifadesini kullanmış şimdi de “var mısın” diyor bu şu anlama gelir ben beş yıl boyunca bir şey yapmadım üstelik belediyeyi borç batağına sürükledim şimdi buna bir daha var mısın diye soruyor hiç kusura bakmasın bu millet varım demez.

Diğer bir yandan biz hükümet olarak yada şöyle ifade etmem gerekirse ben bir millet vekili olarak bir parlamenter olarak sayın Obrukçunun 2009 yılında verdiği vaatleri şahsen veremem beş bin konut meselesi ne bakacak olursak Ereğli ye beş bin konut yapacağım diyeceksiniz bunu da beş yıla sığdıracaksınız bu akla mantığa aykırı bir sözdür. Şeker fabrikasını alacağını söylemiş inanın ben bunları okurken hayrete düşüyorum.  Sayın Başkan bu sözleri hangi ruh halindeyken vermiş çok merak ediyorum, 2009 yılını bir kenara bırakalım sayın başkanın bu seçimler için verdi sözler “özrü kabahatinden büyük”  dedirtecek nitelikte sonra beş yıl boyunca hiçbir hizmete imza atmayışı, kuma verilen paralar, belediyenin üzerinden yükü alınan ve başka kurumlara gönderilen çalışanlardan dolayı kar edilen 25 milyon tl ortada yok üstüne üstlük iller bankasında Ereğli için ayrılan ödeneği bitir sonra git özel bir bankaya borçlan, bunlar akıl almaz işler. Aklın alamadığını Sayın Oprukcu nasıl başardı merak ediyorum ve bir cevap bekliyorum dedi.

Büyük şehir belediye yasası konusunda yapılan tüm karalamalara halkımızın itibar etmediğini bu yasanın Ülkemize ve Ereğli mize kazandıracağı nimetleri hepimiz 30 marttan sonra göreceğiz diyen zorlu Ereğli’ye yapılması gereken her türlü hizmet için elinden geleni yapacağını ve bu işlerin takipçisi olacağını vurguladı

Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan özgüven ise ak parti adayının projesi bile yok diyen Chp ve Mhp adaylarına yönelik bizim projelerimiz var hem de işinde uzman bir ekip tarafından hazırlanan,  aslı astarı olan tabiri caiz ise ayağı yere basan projeler diyerek sosyal anlamda ve istihdama yönelik projelerimizi çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız biz bazıları gibi tutamayacağımız sözler vermeyiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.