1. HABERLER

  2. ZORLU ve ÖZGÜVEN MUHTARLAR İLE BULUŞTU

ZORLU ve ÖZGÜVEN MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Millet Vekili Prof. Dr.Cem Zorlu,Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ile ilçe teşkilatında düzenlenen...

A+A-

Millet Vekili Prof. Dr.Cem Zorlu,Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ile ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri muhtarların katıldığı toplantıda buluştu.

M.V Zorlu, Ak Parti ilçe teşkilatında düzenlediği toplantı ile sivil toplum örgütleriyle buluşmayı sürdürdü.Toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Zorlu ve Özgüven onların fikir ve görüşlerininde alındığı toplantı oldukça olumlu bir şekilde süren toplantıda.

Muhtarlar mahallesinin sorunlarını bire bir aktardığı toplantı sohbet havasında geçerken muhtarlar bu tür toplantıların oldukça güzel ve olumlu olmasının çok güzel olduğunu belirtirlerken, Vekilimiz ve Başkanımız bizleri dinlemesi ve sorunlarımıza olumlu yanıt vermesiyle gerçekten güzel bir toplantı olduğunu belirten muhtarlar menmuniyetlerini dile getirdiler.

Zorlu ve Özgüven halk ile iç içe olmayı sürdürdüğü bu toplantıda, ise bizler sizler için varız diyerek amacımız sizlere hizmettir diyerek 2014 yılında yapılan hizmetlerin kar topu gibi büyüyerek 2015 yılında daha çok olacağını söyledi, yeni hizmetlerin geleceği müjdesini veren Zorlu, toplantıya katılan muhtarlara katılımları için teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.