1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Zübeyir Dursun'dan Basın Açıklaması
Zübeyir Dursun'dan Basın Açıklaması

Zübeyir Dursun'dan Basın Açıklaması

AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Zübeyir Dursun yaptığı yazılı açıklama ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya cevap verdi işte o açıklama;

A+A-

Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde yaptığı talihsiz açıklaması ile ilgili kamuoyunu aydınlatma adına bu açıklamayı yapma gereksiniminde bulundum.

Çok değerli Hemşerilerim Bizler teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Hükümetimiz ile Ereğli'mize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Sayın Başkanın Şehr-i Emin sıfatına yakışmayan " Sen Bu Memleketin Başına Musibet misin, Bela mısın " ifadeleri asla kabul edilemez.

Sayın Başkan bilmelidir ki Sayın Vekilimizde kendisi gibi Hemşerilerimizin oyları ile Milletvekili seçilmiştir.

Sayın Başkana birkaç soru yöneltmek istiyorum.

- Ereğli'nin en büyük projesi olan sağ ve sol sahil kapalı sulama sistemini kazandırmak mı memleketin Başına bela, musibet olmak..

- Yeni Devlet Hastanesini, Ağız Diş Sağlığı Hastanesini, ilçe Tarım Müdürlüğü Binasını, SGK Binasını, Tokiler, Gençlik Merkezini, Ereğli'ye ulaşım yolları ile bir çok hizmeti getirmek mi memleketin Başına bela, musibet olmak..

- Bu güne kadar teşkilatımız, meclis üyelerimiz, milletvekilimiz hangi konularda hizmet yapmanıza engel olmuştur.

- Sizin yatırım için talep ettiğiniz 29 Milyon Krediye onay vermek mi yapmak istediğiniz hizmetlerinize engel olmuştur?

- Bu güne kadar kendinizin hazırlayıp meclise sunduğu önergelerinizin %99 onaylamakla mı hizmetlerinize engel olunuyor.

- Bu güne kadar Ereğli Sevdalısı olduğunu iddia eden birisi olarak Ereğli menfaatine olan hangi projelerinizle Sayın Milletvekilimizden talepte bulundunuz da olumsuz cevap aldınız?

Sayın Başkan ve değerli Ereğlili hemşerilerim, Daha önceki açıklamalarımda belirttiğim gibi Belediye Başkanlık Makamı bahane üretme yeri değildir. Ayrıca göreve geldiğiniz günden beri sizinle ilgili olarak hiçbir yorum ve değerlendirme yapmamasına rağmen hala  Milletvekilimize suçlayıcı açıklamalar ile ifadelerinize devam ediyorsunuz. Aslı ve mesnedi bulunmayan bu açıklamanın hangi amaca matuf olarak yapıldığını kadirşinas Ereğlili Hemşerilerimiz gayet iyi bilmektedir. Bu şehir sahipsiz ve insanları da kimsesiz değildir. Polemik oluşturup şehrin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur.

Sayın Başkan kişiler ile uğraşıp suni gündemler oluşturmaktansa; İmardan altyapıya, harcamadan kaynak bulmaya, eğitimden sosyal belediyeciliğe, spordan kentleşmeye, ekonomiden kültüre Ereğli için projeler üretmelidir.Sayın Başkan sizi 9 ay boyunca dedikodularla gerginlik çıkarmaya harcadığınız enerjinizi, Ereğli'nin geleceğine yönelik projelere ve hizmetlere harcamaya davet ediyorum.

Tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum, Ereğli'nin menfaatleri söz konusu olduğu zaman taleplerin kimden, nereden geldiğine bakmaksızın geçmişte olduğu gibi yarınlarda da Ereğli'mizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bizim Ereğli ile ilgili  mücadelemiz ; sen ben mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz ; Ereğli'nin  vizyonu ve büyümesi  mücadelesidir. Bunun için gerekli olan şey adanmışlıktır. Biz teşkilat olarak , kendimizi Ereğli'ye  adadık. Biz birileri gibi  Ereğli'ye küçük hesaplarla  bakmıyoruz. AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı olarak İl Başkanlığımız ,bölge Milletvekilimiz Halil Etyemez ve Konya Milletvekillerimiz ile birlikte çalışmalarımıza

kesintisiz devam ediyoruz.Neredeyse her hafta Ankara'da bir bakanlığa gidiyoruz. Ereğli’mize yatırım çekmek, hemşerilerimizin refah seviyesini daha arttırmak için çalışıyoruz.

Bize Ankara'da tüm kapıları açan Milletvekilimize şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla....

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler