1. HABERLER

  2. Belediye’den Yeni Kreş

Belediye’den Yeni Kreş

Ereğli Belediye Meclisi Eylül ayı oturumunda ele aldığı konuları görüşerek karara bağladı. Bunlardan biride 1-3 yaş gurubu kapsayacak Belediye Kreşinin...

A+A-

Ereğli Belediye Meclisi Eylül ayı oturumunda ele aldığı konuları görüşerek karara bağladı. Bunlardan biride 1-3 yaş gurubu kapsayacak Belediye Kreşinin açılması oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başkanlığında Eylül ayı toplantısını gerçekleştiren Belediye Meclisi, gündemde yer alan ve komisyonlara havale edilen maddeleri görüştü.

Özellikle kanunda yapılan değişiklikle kadro hakkını elde eden Sözleşmeli Personelle ilgili olarak kadro tahsisini görüşen Ereğli Belediye Meclisi 33 sözleşmeli personelin kadro ataması konusunu oy birliği ile kabul etti.

Meclis üyeleri ayrıca en çok talep edilen kreş konusunu da masaya yatırdı. 1-3 yaş gurubu çocukları kapsayan Belediye Kreşinin kurulması için istenen yetki konusunu genişleten meclis üyeleri, talebi 1-3 ve 3-6 yaş gurubu çocuklar için Belediye Kreşi açılması yolunda oy birliği ile karar aldı.

Cinler Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde bulunan ve yeni açıldığı için ismi bulunmayan sokağa isim verilmesi için toplanan komisyon üyelerinin aldığı kararı görüşen Belediye Meclisi, bu sokağa Ferit isminin verilmesini oy birliği ile kabul ederken, Ekim ayı Meclis toplantısının da 2 Ekim 2013 tarihinde yapılmasını kabul etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.