1. HABERLER

  2. ERCÜMENT SARIKAFA’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ERCÜMENT SARIKAFA’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ereğli Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa Yazılı Açıklama yaptı. Sarıkafa Açıklamasında Hz Ali Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’...

A+A-

Ereğli Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa Yazılı Açıklama yaptı. Sarıkafa Açıklamasında Hz Ali Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözüyle öğretmenin önemini vurgulamıştır. Bu yüzden öğretmenlik mesleği mesleklerin en kutsalıdır.

Bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz, insanlığımızı, gençlerimizi gelecek yarınlara taşıyan, hazırlayan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızı, gençlerimizi eğiterek onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışan öğretmenler, ülkemizin yarınlarının kurucularıdır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için en zor şartlarda bile ülkenin her yerinde büyük bir fedakârlıkla çalışmaktadırlar.

Milletimizin gelişmiş devletler seviyesine yükselebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkündür. Bu yüzden öğretmenlerimiz bizim için çok değerli, çok önemlidir. Bu değeri Mustafa Kemal Atatürk de; “Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri olacaktır. ”sözleriyle vurgulamıştır. Öğretmenlerimizin; bilgili, çalışkan, vatanını seven, cesur bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diler, hayatın sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür dileyerek, öğretmenler gününü kutluyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.