1. HABERLER

  2. Köylü Vatandaş Hizmetten Memnun

Köylü Vatandaş Hizmetten Memnun

Ereğli Belediyesinin köylere sunduğu hizmetler aralıksız devam ediyor.Ereğli merkezine olduğu kadar köyler de bu dönem Ereğli Belediyesinin sayısız hizmetlerinden...

A+A-

Ereğli Belediyesinin köylere sunduğu hizmetler aralıksız devam ediyor.

Ereğli merkezine olduğu kadar köyler de bu dönem Ereğli Belediyesinin sayısız hizmetlerinden nasibini alırken,Belediyenin köylere kadar uzanan hizmet kolu köylüleri memnun ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatı ile Ereğli’ye bağlı Türkmen Köyünün köy içi yollarında yoğun bir şekilde kumlama çalışmaları başlatıldı..Türkmen köyü diğer köyler gibi pek çok alanda Ereğli Belediyesinden bir çok hizmet alırken,köy içi yollarının sonbahar yağmurlarından önce kumlanıyor olması köylüleri sevindirmekte olup,yapılan çalışmaları Türkmen Köyü sakinleri ; “ Ereğli Belediyesinden yerinde ve zamanında hizmetler alıyoruz” şeklinde değerlendiriyor.

Türkmen Köyü Muhtarı Metin Polat ;”Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’dan önce köy içindeki yollarımız tozdan ,çamurdan çıkılmaza halde idi.Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun.Sadece bizim köye değil bütün köylere elinden gelen gayreti ve hizmeti sunuyor. Ereğli’ye daha çok hizmet yapması için bizler de her zaman yanındayız.Ereğli basınında sürekli görüyoruz ve takip ediyoruz.Ereğli’ye güzel hizmetler sunuyor.Sayın Oprukçu’nun bir daha seçilmesini istiyoruz.Hizmetlerinin devamını diliyoruz “ dedi.

türkmen köyü köy içi yolları kumlanıyor 1

türkmen köyü köy içi yolları kumlanıyor 2

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.