1. HABERLER

  2. 10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI

Ereğli’de engelli aileleri bir araya geldi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 10 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile engelli çocuklar ve anneleri düzenlenen...

A+A-

Ereğli’de engelli aileleri bir araya geldi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 10 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile engelli çocuklar ve anneleri düzenlenen organizasyonla bir araya geldi.

Engelli bireyler ve onların ailelerinin daha iyi yaşam koşullarında sahip olabilmeleri adına gece gündüz çalışan Uz. Dr. Serdal Kanuncu ve çalışma arkadaşları olan Ortodonti Uzmanı Burak Büyüktürk ile engelli annesi Songül Vural büyük bir projeye daha imza attılar.

Kanuncu ve çalışma arkadaşları yaklaşan anneler günü ve engelliler haftası dolayısı ile engelli bireyler ve annelerini Demireller Dinlenme Tesisinin ev sahipliğinde verilen sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

Programa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Emniyet müdür Yardımcısı Erdem Torlak, Ereğli Jandarma Komutanı Yzb. Uğur Efe, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağrı Meriç Ağır ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Serdal Kanuncu, engelli bireylere engelsiz bir dünya zemininin inşasında toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirterek, kendisi ve çalışma arkadaşlarının her ne şart altında olursa olsun engelli bireyler ve onların ailelerinin yanında olduğunu kaydetti. Kanuncu, programa katılan herkese teşekkür etti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, Uz. Dr. Serdal Kanuncu ve çalışma arkadaşlarının başarılı projelerini basından takip ettiklerini ve çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ettiği konuşmasında, Ereğli Kaymakamlığı olarak engelli bireyler ile ilgili yapılacak tüm çalışmalarda var olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bir engelliye de sandalye hediye edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.