1. HABERLER

  2. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Anneler günü Dolayısıyla yayımladığı mesajda yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin karşılıksız sevgi,...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Anneler günü Dolayısıyla yayımladığı mesajda yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Başkan Özgüven "Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanında olmak emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli sorumluluğudur. Şu gökkubbe altında ne varsa onun eli hepsinin üstündedir.. ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer.

Bu duygu ve düşüncelerle  Şehit Anneleri başta olmak üzere aramızdan ayrılan annelerimizi rahmetle anıyor, Tüm hayatı boyunca bizleri koşulsuz seven, şefkat ve sevgi ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin önünde saygı ile eğiliyor Yılın 365 gününün anneler günü gibi olmasını dileği tüm annelerimize sağlık, sıhhat, ve huzur dolu bir hayat diliyorum dedi

Başkan Özgüven Anneler günü nedeni ile Ereğli Belediyesi tarafından Pazar günü saat 12:00 da Demireller dinlenme tesislerinde düzenlenecek olan “Anneler Günün” özel programına Tüm Anneleri davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.