1. HABERLER

  2. Ak Parti Ereğli Teşkilatından Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Ereğli Teşkilatından Teşekkür Ziyareti

AK Parti Ereğli Teşkilatından Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı...

A+A-

AK Parti Ereğli Teşkilatından Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya teşekkür ziyareti.

30 Mart yerel seçimler öncesinde Ereğli’yi ziyaret ederek AK Parti’nin adayı Özkan Özgüven’e destek veren ve Ereğli’ye tam gün ayırarak seçim çalışmalarında bulunan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya AK Parti teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven katıldı.

Seçimler öncesinde Ereğli’ye gösterdikleri ilgi ve alaka nedeni ile Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya teşekkür ettiler.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da seçimlerde elde edilen başarı nedeni ile ziyaretçilerini tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.