1. HABERLER

  2. 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

Basın,  başta halkımızın bilgilendirilmesi, hem hizmetlerin aktarılmasında hem de yönetenlerin sağlıklı karar almasını sağlayan çok önemli bir...

A+A-

Basın,  başta halkımızın bilgilendirilmesi, hem hizmetlerin aktarılmasında hem de yönetenlerin sağlıklı karar almasını sağlayan çok önemli bir unsurdur. Bir anlamda basınımız; bizim elimiz, gözümüz, dilimiz ve sesimizdir.

Gazetecilik mesleği ise özellikle çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle  çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren başta Ereğlimiz de görev yapan basın mensuplarımızı ve tüm basın mensuplarımızın bu anlamlı günlerini en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve  her kademede çalışan tüm basın mensuplarına teşekkür dileklerimle sağlık içinde mutluluk dolu nice başarılar görev diliyorum.

Özkan ÖZGÜVEN

Ziraat Yüksek Mühendisi

AK Parti EREĞLİ Belediye Başkan A. Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.