1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 17 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler
17 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

17 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 17 Kasım 2021 tarihinde 7 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Mahmut TEPE
Aslen; Çakmak mahallesinden olup. Necibettin ve Ali babaları, Ali oğlu Mahmut TEPE. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğleden önce Çakmak mahallesi mezarlığında defnedildi.
2) Muhlis GÜÇLÜ
Aslen ;Bayburtlu olup. Halen Ereğli´ de Yeni Zengen mahallesinde ikamet eden. Turan, Şükran ve Türkan babaları Muhlis GÜÇLÜ. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Yeni Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)Kiraz ŞAHİN
Aslen; Halkapınar / Seydifakıllı mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Ziya Gökalp mahallesinde ikamet eden. Merhum Hacı Ali eşi, Bahri, Muzaffer, Ömer, Tahsin, Mustafa ve Şahin anneleri Kiraz ŞAHİN. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde Seydifakıllı mahallesi mezarlığında defnedildi.
4)Türkan ALTINÖZ
Aslen; Aziziye mahallesinden olup. Halen Hıdırlı mahallesinde ikamet eden. Abdullah Erbaş kızı, Oymalı mahallesi eski muhtarı Merhum Sadık Altınöz eşi, Çetin Altınöz ve Erol Tuzlu anneleri Türkan ALTINÖZ. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
5)Talet ÇİÇEKDAĞ
Aslen ;Karapınar / Güzelkışla mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Toki evlerinde ikamet eden. İdris ve Zeynep oğlu, Abdullah, Niğmet, Meliha ve Ömer kardeşi, Emin, Nejla, Aylin ve Aykut babaları Ereğli Belediyesinden emekli Talet ÇİÇEKDAĞ. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Cahı mezarlığında defnedildi.
6)Rasim ÇETİNER
Aslen ;Emirgazi / Karaören mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Namık Kemal mahallesinde ikamet eden. Toprak mahsülleri Ofisinden emekli Aydemir Çetiner, Durdane, İbrahim , Şahabettin, Rabiya, Ömer, Fikret, İsmigül ve Pakize babaları, Merhum İbrahim Çetiner oğlu Rasim ÇETİNER. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Karaören mahallesi mezarlığında defnedildi.
7)Zekeriya ÖZEK
Aslen ;Ayrancı / Ambar köyünden olup. Halen Konya´ da ikamet eden. Merhum Mehmet Ali Özek oğlu, Tufan ve Ali Kemal babaları, Zekeriya ÖZEK. Cenazesi; 17.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ayrancı / Ambar köyü mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.