1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Eski sevgilisini vuran C.A : Adımı ağzına düzgün alsın
Eski sevgilisini vuran C.A : Adımı ağzına düzgün alsın

Eski sevgilisini vuran C.A : Adımı ağzına düzgün alsın

Karaman'da konuşmak için gittiği parkta eski sevgilisi İ. Ö.'yü (31) tabancayla ateş ederek sağ elinden ve bacağından yaralayan C. A. (27) yakalandı.

A+A-

Adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin 'Neden vurdunuz' sorusuna C. A. "Kimsenin namusu ortada değil. Benim adımı ağzına alırken düzgün alsın" diyerek cevabını verdi.

Olay, 16 Kasım günü saat 23.00 sıralarında Zembilli Ali Efendi Mahallesi 714 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İ. Ö. eski sevgilisi C. A. ile konuşmak için parka geldi. Aracından indiği sırada C. A., tabancayla peş peşe ateş etti. Sağ eline 1, bacağına da 2 mermi isabet ederek İ. Ö. kanlar içinde kaldı. C.A. ise aracına binip olay yerinden uzaklaştı.

VURULDUKTAN SONRA YARDIM İSTEDİ

Aracına binip yaralı olarak Ahmet Yesevi Caddesi'ne gelen İ. Ö., burada 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi. İ. Ö. adrese gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İ. Ö.'nün tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayın ardından kaçan C. A., polis tarafından bugün yakalandı. Emniyette susma hakkını kullanan ve adliyeye sevk edilen C. A. gazetecilerin 'Neden vurdunuz' sorusuna C. A. "Kimsenin namusu ortada değil. Benim adımı ağzına alırken düzgün alsın" cevabını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.