1. HABERLER

  2. “ 18 Trilyonu İspatlamazsanız Müfterisiniz “

“ 18 Trilyonu İspatlamazsanız Müfterisiniz “

Seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı 44 köyün tamamını ziyaret eden Oprukçu İlçe merkezindeki  ilk mahalle toplantısında MHP Orhangazi...

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı 44 köyün tamamını ziyaret eden Oprukçu İlçe merkezindeki  ilk mahalle toplantısında MHP Orhangazi mahallesi seçim iletişim merkezi önünde Orhangazi sakinleriyle buluştu.

Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu,MHP Ereğli ilçe Başkanı İrfan Aksoy ve parti yöneticileri,Belediye Meclis üyesi adayları ve aday adayları ile birlikte Orhangazi mahallesindeki açık hava toplantısında mahalle muhtarı Ercan Maviş ile birlikte Orhangazi mahallesi sakinlerinin yoğun katılımı ile ilk mahalle toplantısını gerçekleştirdi.

Orhangazi mahallesinde yoğun bir ilgi ve sevgiyle havai fişeklerle karşılanan Oprukçu burada şöyle konuştu;“ Yeni dönemde yapacağımız icratlarımızın besmelesini çekerek geldik.Dün güvenen ve inanan hemşehrilerimizi pişman etmeden geldik. Ülkücüler,Milliyetçi Hareket Partililer,Milliyetçi Harekete gönül veren inanların ve güvenenlerin başını öne eğdirmedik.Yine öyle olacak,hiçbir hemşehrimin inandığı ve güvendiği için boynu bükülmeyecek.Oğuz Ata Sosyal Tesislerini hepiniz görüyorsunuz,iftihar etmiyor musunuz? Akbank’ın önünü görüyorsunuz ,iftihar etmiyor musunuz? Tüm bu hizmetlerimiz sizlerin dualarınızla,sizin desteklerinizle yapıldı.Rabbül Alemin güç kuvvet vermemiş olsaydı,sizler dua etmemiş olsaydınız emin olun Akp iktidarının diz çöktürme çaba ve gayretlerinde biz nefes alamadığımız günlerde bunları yapmanın dermanını ve mecalini bulamazdık.Yapmış olduğumuz hizmetleri Ereğli’mizin geleceğine hediye ettik.Çukur cami çukur olmaktan kurtuldu.Yapmasaydın ,meydan olsaydı diye tenkit ediyorlar.Yunus Emre meydanına muhteşem cami güzel olmadı mı? “diyen Oprukçu,Ulu Caminin önündeki meydana Belediye Meclisinin oybirliği ile aldığı karar gereği ‘Devlet Bahçeli Meydanı ‘ isminin verilmesini tenkit eden ve eleştirenlere ise şöyle cevap verdi;”Belediye Başkanlarımızın adını koyalım dedim.Dediler ki Şunun adını koyarsan Bu darılır,Bunun adını koyarsan öteki alınır dediler.Gelin şan olsun diye Recep Tayyip Erdoğan adını koyalım dediğimde de ise Akp’li meclis üyeleri ise o da  sana yakışmaz dediler.Kendi adını koy dediler fakat biz şan olsun diye çalışmadık ki, biz duaya vesile olsun Ereğli’nin geleceği kurtulsun diye çalıştık.Ulu caminin önündeki inşaat Kenan Akpınar’ın ayıbı bırak dursun diyenlere ne Kenan Akpınar’ı o mezbelelik Ereğli’nin ayıbı olmuş.5 tane Belediye Başkanı gelmiş geçmiş de bir tanesi de Allah rızası için burayı temizleyeyim dememiş.Bize nasip oldu” dedi.

Akp Belediye Başkan adayının “üçlü olalım ,güçlü olalım “ ifadesine atıfta bulunan Oprukçu;” Daha önce de üçlüydünüz hem de güçlüydünüz.Ne yaptınız Ereğli’ye? Televizyon programında projelerini saymaya çalışıyor.Bizim söylediğimiz ne varsa onları söylüyorlar.Şehir merkeziyle ilgili bizim projelerimizi söylüyorlar.Ereğli’nin geleceği ile ilgili inşa edebilecek bir kudretin var mı? Bir projen var mı? Gençlerin işsizlikten kurtulmasına vesile olacak bir projen var mı? Proje diye ifade etmeye çalıştıkları her şey bizden alınma.

Konya Büyükşehir yapacakmış.Vilayet Ereğli, Konya Büyükşehir’in mahallesi olmak gibi bir ayıbın sahibi olamaz.Bunu yapamazsınız,yaptırmayız.Recep Tayyip Bey ,sayın Başbakanımız Ereğli’nin sorunlarını çözecekti de 12 yıldır neredeydi? Vilayet olmadan Ereğli’nin sorunları çözülmez.Sayın vekilim Ereğli’nin Vilayet olması için sen de iki satır yazı yaz dedim ,ses seda yok.Konya’da ne varsa Ereğli’de de o olacak diyorlar,Konya’da Vali var ,gönderin Valimizi Ereğli’ye. Kimin var Hüseyin Oprukçu diyenler,benim Allah’ım var,benim sağcısıyla solcusuyla feraset sahibi olan hemşehrilerim var” dedi.

Oprukçu;” İktidar imkanları varken,Büyükşehir imkanları varken Allah rızası için dişe dokunur,Hüseyin Oprukçu’nun dişinin kovuğunu doldurur bir hizmet söyleyin bana” diyerek şöyle devam etti;”Ereğli’nin kaybedecek bir yılı hatta bir günü dahi yok “dedi.Köylerin kanalizasyonunu yapmak Köydes’in,Özel idarenin vazifesi olduğunu hatırlatan Oprukçu;”5 yıldır Özel idare hangi köyümüzün kanalizasyonunu yaptı.Köylere taş göndermeden önce kanalizasyonunu yaptırsaydınız.Hüseyin Oprukçu hemşehriflerimin ayağı çamurdan kurtulsun diye köy içi yollarını yapmaya başlayınca palaz pandıraz köylere taş gönderiyorlar.Kanalizasyonu olmayan köylere taş gönderiyorlar,bunun adı israftır “dedi.

“ 18 Trilyon’luk kum aldın “ diyenlere Oprukçu net bir cevap verdi;” 18 Trilyonu ispatla,eğer ispatlamazsan sizi müfteri ilan ediyoruz “ dedi.Oprukçu, Ereğli Devlet Hastanesindeki sayısı 5 olan Başhekim yardımcısının kadro iptali ile 1 ‘e düşürüldüğünü ifade ederek,bu şekilde Devlet Hastanesinde sağlık hizmetinin yürütülemeyeceğini dile getirdi.

Oprukçu;” Sanayideki esnaflarımızın bizleri ziyaretleri sırasında ,Yeni sanayiden sarıca piknik alanına kadar vatandaşlarım piknik yapmaya giderken,yürüyüş yapsınlar diye yürüyüş yolu projemizi dile getirmiştim.Bu projenin patenti de bizde” diyen Oprukçu bir de Fizik tedavi ve Rehabilitasyon merkezinin müjdesini verdi.Fizik tedavide termal su olmazsa olmaz diyen Oprukçu,Akhüyük’teki termal suyun Ereğli için hayati önem taşıdığını kaydederek,”Ereğli ile birlikte Bektik ovası tarihinde görmediği imkanları bulacak “ dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.