1. HABERLER

  2. Kaymakamlık Konutunda Belediye Düzenlemesi

Kaymakamlık Konutunda Belediye Düzenlemesi

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ereğli Kaymakamlık konutu bahçesinde düzenleme çalışmalarını...

A+A-

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ereğli Kaymakamlık konutu bahçesinde düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

Ereğli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşlerine bağlı ekipler, Kaymakamlık konutu (lojmanı) bahçesinde bordür, budama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını gerçekleştiriyor. Özellikle konutun arkasında bulunan bahçenin bahar ayı öncesi gerekli bakım ve onarımını yapan ekipler, burada yapılacak yeşillendirme çalışmaları ile güzel bir çalışmaya da imza atmaya hazırlanıyorlar.

Ereğli Belediyesi’nin daha önce de okul, cami ve kamu kurum ve kuruluşları için benzeri çalışmalara imza attığını hatırlatan yetkililer, “Kaymakamlık konutu da Ereğli’mizin dışa açılan yüzlerinden biridir. Burada yapılacak olan bahçe düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları, konuta gelecek olan konuklara yeşil Ereğli’nin bir minyatürü olarak yansımalı diye düşünerek bu çalışmaya imza attık. Ereğli’nin mülki amirini barındıran bu mekanın daha ferah ve düzenli olması Ereğli adına da son derece önemlidir” şeklinde görüş belirttiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise Ereğli adına yapılacak bütün hizmetlerde belediye adının bulunmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, “Biz Ereğli’nin hizmetkarıyız. Ereğli adına gerekli her türlü hizmette ve katkıda bizim olmamız kadar normal bir şey yoktur. Kaldı ki sayın Kaymakamımızın yaşadığı ortamın düzenlenmesi, yeşillendirilmesi ve mevcut yeşil dokunun bakımının yapılması son derece doğal ve normaldir” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.