1. HABERLER

  2. Köylerde Yol Sevinci

Köylerde Yol Sevinci

Ereğli belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sarıtopallı ve Gökçeyazı Köyiçi yollarında yol yapım ve kumlama çalışmaları yapıyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sarıtopallı ve Gökçeyazı Köyiçi yollarında yol yapım ve kumlama çalışmaları yapıyor.

 

Ereğli Belediyesi tarafından köy ve kasabalardaki çalışmalar hız kesmeden artarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sarıtopallı Köy içi ve çevre yolu güzergahlarında yol yapım ve kumlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ekipler ayrıca Gökçeyazı (Tont) Köyü Dudaklı Mahallesi (Dudaklı Çiftliği) bölgesinde de köy içi yol yenileme ve kumlama çalışmalarını yerine getiriyor. Köy ve kasabalarda gerçekleştirilen belediye hizmetlerinden vatandaşlar memnuniyetlerini gizlemezken, köylerde çocuk parkları ve oyuncak guruplarının da yapılması taleplerinde bulunuyorlar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yapılan çalışmalarda Ereğli’yi bir bütün olarak ele aldıklarını dile getirerek, “Biz göreve geldiğimiz zaman Ereğli’yi sadece bir caddeden ibaret görmeyeceğimizi, en ücra köşelere kadar imar edeceğimizi söylemiştik ve Rabbülalemine şükürler olsun bu sözümüzü tutmayı bize nasip etti. Ereğli’de belediye hizmetlerinin girmediği tek bir nokta bırakmadık. Yol, kaldırım, temizlik hizmetleri, su ve kanalizasyon hizmetleri başta olmak üzere, okullarımızın ve camilerimizin eksikliklerini yerine getirmeyi başardık. Aynı görüş ve düşünce ile son iki yıldır Ereğli’mize bağlı köy ve kasabalarımızda da hizmetlerimizi gerçekleştirmeye başladık ve bu gün hala sürdürüyoruz.

Köy Muhtarlarımızın bize getirdiği makul taleplere ekiplerimizin ve malzememizin durumuna göre hemen cevap vererek köylerimizin müşküliyetlerini gidermenin ve sorunlarına çözüm üretmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  Köylerimizi ayırt etmeden kışın çamur, yazın toz sorunları üreten köy içi yollarını, cami ve okulların çevresini, çocuklarımızın park sorunlarını giderdik ve gidermeye de devam edeceğiz. Özellikle köylerimizin alt yapı sorunlarına kalıcı çözümleri de gelecek dönem yerine getirerek, onları asfalt yollarla da tanıştırmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.