1. HABERLER

  2. Hizmetleri Bu Kez Vatandaşlar Anlattı

Hizmetleri Bu Kez Vatandaşlar Anlattı

“ Gelecek kuşaklara örnek bir Belediye Başkanlığı bırakmak istiyoruz “diyen Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ,gece...

A+A-

“ Gelecek kuşaklara örnek bir Belediye Başkanlığı bırakmak istiyoruz “diyen Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ,gece mahallelerde açık hava toplantılarıyla gündüz ise ziyaretlerle seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ,Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli  İlçe Başkanı İrfan Aksoy ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Aşağı Devlet Hastanesi ve 2 Nolu Sağlık Ocağını,İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Ereğli Dağcılık Kulübünü  ziyaret etti.

“ Ereğli’nin hizmetkarıyım “ diyen Hüseyin Oprukçu ,yol arkadaşlarıyla birlikte Aşağı Devlet Hastanesi ile 2 Nolu Sağlık Ocağını ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek bu kurumlarda çalışanlara “ Kolay gelsin,duanızı ve desteğinizi esirgemeyin “ diyerek destek isterken,sağlık kurumlarına tedavi için gelen vatandaşlara ise “ Geçmiş Olsun “ dileklerini iletti.

Oprukçu’nun ,halkın kendisine olan güveni ve dualarıyla birlikte Ereğli’ye sunduğu muhteşem hizmetlerine karşılık Ereğli genelinde duyulan memnuniyet, ziyaret edilen ziyaret edilen sağlık kurumlarında da dile getirilerek Oprukçu’ya ve yol arkadaşlarına başarı dilekleri iletildi.Oprukçu’nun hastane ziyareti sırasında ne ilginçtir ki, Ereğli’ye yapılan hizmetleri bu kez vatandaşlar Oprukçu’ya anlatırken,” Eskiden memur evlerinin yakınından geçemiyorduk.Şimdi o alan çok güzel oldu.Akbank’ın önü,Ulu caminin önü,gazinoların şehir dışına taşınması ve gölet alanı olmak üzere şehrimize çok güzel hizmetler sundunuz.Allah sizden razı olsun.Yolunuz açık olsun “şeklinde hizmetlere karşı dile getirilen memnuniyetin yanında hizmetlerin bu şekilde devam etmesi istendi.Vatandaşlar ayrıca, ” Yunus Emre Meydanındaki Warpalavas anıtı meydana hiç hoş durmadı “diyerek görüşlerini dile getirdiler.

Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ise “ Böyle de çalışılırmış,böyle örnek hizmetler de yapılabilirmiş şeklinde  gelecek kuşaklara örnek bir Belediye Başkanlığı bırakmak istiyorum.Bu örnek olma gelecek kuşaklarda insanların hizmet anlayışı bakımından belirleyici rol oynayacak” dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay ‘ı ve Devlet Hastanesi Başhekimi Çağrı Meriç Ağır’ı Aşağı Devlet Hastanesinde  makamında ziyaret eden Oprukçu Ereğli Dağcılık Kulübünü de ziyaret ederek dua ve destek beklediğini dile getirdi.

Dağcılık Kulübünde ise “ Sizinle beraberiz Başkanım “ destek ifadeleriyle birlikte  Oprukçu’ya ve yol arkadaşlarına başarı dilekleri iletildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.