1. HABERLER

  2. 20 Bin Kişilik Büyük İftara, Yoğun İlgi

20 Bin Kişilik Büyük İftara, Yoğun İlgi

Ereğli’de, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği,Ereğlide 20 bin kişinin katılımı ile büyük iftar yemeği verildi.   Konya...

A+A-

Ereğli’de, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği,Ereğlide 20 bin kişinin katılımı ile büyük iftar yemeği verildi.

 

 

 Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesinin ortak çalışmasıyla organize edilen büyük iftar yemeğine 20 bin kişi katıldı.

 

 Anıt Caddesi Üzeri ve Ereğli Belediyesi binası önünün tamamen dolup taştığı iftar yemeğine Konya büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Evren Nas ile çevre ilçelerin belediye başkanlarıyla Çok sayıda vatandaş iştirak ederken yoğun bir katılm gerçekleştiği iftar yemeğinde bir i,lk gerçekleşmiş oldu.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, konuşmasına, Filistin halkına zulüm yapan İsrail’i eleştirerek başladığı konuşmasıyla “Ereğli ve diğer ilçelerimizle daha büyük iftar yemeklerinde buluşmak istiyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederken, “Ereğli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız çalışma ve hizmetlerle Ereğli daha güzel olacak ancak hizmetlerin gelmesi biraz zamana yayılacak, Ortada dolaşan iftiralara inanmayın” diyerek, Ereğli Halkına gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Halil Etyemez ise, konuşmasında, Ereğli halkının Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.