1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 2019-2020 eğitim öğretim yılı İçin ders zili çaldı
2019-2020 eğitim öğretim yılı İçin ders zili çaldı

2019-2020 eğitim öğretim yılı İçin ders zili çaldı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi 2019-2020 eğitim öğretim yılı için Ereğli’de protokol üyelerinin katılımı ile eğitim yılı açılış programı düzenlendi.

A+A-

Ereğli’de Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda yapılan açılış programı renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler coşkuyla izlendi.

Düzenlenen eğitim öğretim yılı açılış programına Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve protokol üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Bugün ülkemizin her yerinde olduğu gibi, Ereğli'mizde de yaklaşık 30 bin öğrenci ve 2 bin öğretmen ile yeni bir eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz okullarını, öğretmenlerini özlediler, öğretmenlerimiz öğrencilerini özlediler. Bu gün buluşma günüdür dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç konuşmasında, Okullarımız Eğitim Öğretime Hazır, Bizler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İlçemizde, okul yöneticilerimiz okullarımızda, öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim öğretim görmesi için yaz boyu çalıştık. Okullarımızda tadilat, tamirat, boya ve güzelleştirme çalışmalarının yapıldığı söyledi.

Programda konuşan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ise yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek tüm eğitimcilere ve öğrencilere başarılar temenni etti.

Programda öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ilgiyle izlenirken Ramazan Efe Ünlü isimli minik öğrencinin sergilediği Efe oyunu ise konuklar tarafından büyük alkış aldı.

Gösterilerin sonrasında misafirlere aşure ikramında bulunuldu.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.