1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Başkan Bakkal'ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Başkan Bakkal'ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Başkan Bakkal'ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının öğrenci, öğretmen, veli ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

A+A-

Başkan Bakkal, 9 Eylül'de başlayacak olan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Eğitim ve öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Bakkal, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarına taşıyacak olan bir eğitim-öğretim yılına daha başlıyoruz. 9 Eylül Pazartesi günü çocuklarımız ve gençlerimiz için çalacak olan ders zili ne kadar önemli ise çocuklarının gelecekte iyi bir meslek sahibi olmasını isteyen veliler için de o derece önem taşımaktadır. Çocuğu olan herkes, ana-baba olmanın yanında, aynı zamanda eğitimci kimliği de taşımalıdır. Bilindiği üzere eğitim ailede başlar" dedi.

"Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.