1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 4. KATTAN ELEKTRİK TELLERİNE DÜŞEN kİŞİ SIRRA KADEM BASTI
4. KATTAN ELEKTRİK TELLERİNE DÜŞEN kİŞİ SIRRA KADEM BASTI

4. KATTAN ELEKTRİK TELLERİNE DÜŞEN kİŞİ SIRRA KADEM BASTI

Ereğli’de yaşanan olayda, 4. Kattan elektrik telleri üzerine düşen şahıs düştüğü yerden kalkarak hızla uzaklaştı.

A+A-

Olay, Hacı Mütahir Mahallesi Üçgöz Caddesi Sümer Sokak da meydana gelen ilginç olayda görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda 4. Kattan saç baca borularına oradan elektrik telleri üzerine düştükten sonra yere düşen Kimliği meçhul şahıs kısa süre yerde yattıktan sonra kendine gelerek olayın şokunu atlatan şahıs olay yerinden uzaklaşıp sırra kadem bastı.

Sümer Sokak İçerisinde meydana gelen olayda Kimliği belirsiz şahıs 4. Kattan Elektrik telleri üzerine düştü. Kendini yerde bulan şahıs olay yerinden kimse ne olduğunu anlayamadan gizemli bir şekilde olay yerinden ayrılarak sırra kadem bastı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise şaşkın bir biçimde şunları dile getirdiler;

Ali Özyavuz isimli kişi ise bu ilginç olayı şu cümlelerle ifade etti.“Ağacın üstünden çocuk yere düştü telkablo üstüne düştü çocuğun ben bağırdım kaç elektrik vardır kabloda diye. Çocuk hiçbir şey olmamış gibi kalktı gitti.” Diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş ise sırra kadem basan şahıs bölge esnafı tarafından merak ediliyor.

Kimdir nedir nerden geldi nasıl düştü olayın arkasında farklı bir şey mi var diye merak etmekten kendini alamayan esnaf bu gizemli olay konusunda şaşkınlığını gizleyemezken, öyle bir olay Ereğli de yaşanmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.