1. HABERLER

  2. 5 Aylık Evli Genç Anne Adayının Acı Sonu

5 Aylık Evli Genç Anne Adayının Acı Sonu

Ereğli’de Sabaha karşı 04.30 sıralarında meydana gelen üzücü intihar olayında H.G.Ç  İsimli 17 yaşındaki  henüz 5 Aylık evli genç Anne...

A+A-

Ereğli’de Sabaha karşı 04.30 sıralarında meydana gelen üzücü intihar olayında H.G.Ç  İsimli 17 yaşındaki  henüz 5 Aylık evli genç Anne adayının acı ölümü, Hacı Mutahir Mah. Çavuşlu sokakta meydana geldi.

İrem sitesinde ikamet eden H.G.Ç’ın eşinin Karaman da bisküvi fabrikasında gece vardiyesinde çalıştığı, kaynanası ve küçük gaynı ile kalmakta olan  H.G.Ç henüz nedeni bilinmeyen bir neden dolayısı ile evlerinin önünde bulunan 7 katlı halen  yapımı devam etmekte olan inşaatın teras katına çıkarak atlaması sonucunda beton zemine çakılarak gecenin karanlığında  feci şekilde can verdi.

Olay ise Kaynanasının sabah namazına kalkması  sonucu öğrenilirken genç Anne adayının intihar ettiği yerde ise  cep telefonu ve boynunda bulunan cep telefonu kulaklığı  geriye kalırken, olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından H.G.Ç cenazesi Otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hatanesine kaldırılırken, Ereğli polisi ise intihar olayı ile ilgili  geniş çaplı soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.