1. HABERLER

  2. Abdullah Büyük Hoca “Mahalle İftarlarına” Katıldı

Abdullah Büyük Hoca “Mahalle İftarlarına” Katıldı

Ereğli Belediyesince düzenlenen Mahalle İftarlarının bir diğeri RİBAT Hareketinin kurucusu Abdullah Büyük Hoca Efendinin katılımı ile Cahı Mahallesinde...

A+A-

Ereğli Belediyesince düzenlenen Mahalle İftarlarının bir diğeri RİBAT Hareketinin kurucusu Abdullah Büyük Hoca Efendinin katılımı ile Cahı Mahallesinde gerçekleştirildi.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Mahalle İftarları, binlerce Ereğlilinin katılımı ile devam ediyor. Birbirinden güzel Ramazan Şenlikleri ile devam eden etkinlikler mahallelerde kurulan iftar sofralarıyla da bir başka güzel oluyor. Ereğli Belediyesi ile Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği organizasyonunda düzenlenen Mahalle İftarlarının bir diğeri RİBAT Hareketinin Kurucusu ve önderi olan Abdullah Büyük Hoca’nın katılımı ile Cahı Mahallesi Adliye Binası arkasındaki cadde üzerinde kuruldu.

Yaşlısından gencine, fakirinden zenginine binlerce Ereğlilinin katılım sağladığı iftar sofrasında masaları tek tek gezen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Abdullah Büyük Hoca Efendi vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. Ramazan ayının verdiği manevi hazla birlikte binlerce insanın bir arada iftar yapmasının mutluluğuna paha biçilemeyeceğini ifade eden Abdullah Büyük Hoca Efendi, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularının hat safhaya ulaştığı çok müstesna bir ay olduğunu söyledi. Böylesine müstesna bir ayda insanları bir araya getirerek kaynaşmalarına öncülük eden Ereğli Belediyesinin bu anlamda önemli bir işe imza attığını dile getiren Abdullah Büyük Hoca, Başkan Özgüven ve ekibini tebrik etti.

Ereğli Belediyesi olarak ramazan boyunca devam edecek Mahalle İftarları ve Ramazan Şenlikleri ile amaçlarının insanları bir araya getirerek kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Özkan Özgüven, tüm Ereğli halkına hayırlı ramazanlar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.