1. HABERLER

  2. Park ve Çay Bahçelerinde Çalışmalar Başladı

Park ve Çay Bahçelerinde Çalışmalar Başladı

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ereğli merkezde bulunan park ve çay bahçelerinde peyzaj çalışmaları başladı.Belediye...

A+A-

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ereğli merkezde bulunan park ve çay bahçelerinde peyzaj çalışmaları başladı.

Belediye Bakanı Özkan Özgüven’in geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Yardımcısı Zühal Savaş ile park ve çay bahçelerinde yaptığı incelemelerin ardından çok fazla kırıp dökmeden küçük değişiklikler ile parkların cazibesinin artırılabileceği ve bu manada hızlı bir şekilde peyzaj çalışmalarına başlanılması yönündeki talimatları üzerine ekipler Yunus Emre Parkında çalışmalarına başladı.

Parklarda bulunan ağaçlarda budama, çapalama ve refüjlerde çiçeklendirme çalışmaları ile birlikte kaldırım taşlarında boyama çalışmaları yapan ekipler, parkların daha güzel bir görünüme kavuşması için aralıksız çalışıyor. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden Hacımütahir Mahallesi Muhtarı Faruk Erden, park ve çay bahçelerinin bir şehrin görünen yüzü olduğunu söyleyerek, bu görünen yüzlerin daha güzel görünüme kavuşması noktasında çalışma başlatan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür etti.

Şuan için park ve bahçelerde ufak dokunuşlarla peyzaj çalışmalarının devam ettiğini aktaran Başkan Özgüven, sezon sonu köklü değişiklikler ile parkların yeniden düzenleneceğini ifade etti.  Özgüven, “ Ekiplerimizin çalışmalarını tamamlaması ile birlikte park ve çay bahçelerimiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.