1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aday Tanıtım Programına Başkan Oprukçu'da Katıldı
Aday Tanıtım Programına Başkan Oprukçu'da Katıldı

Aday Tanıtım Programına Başkan Oprukçu'da Katıldı

Başkan Oprukçu Cumhur İttifakı Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal’ın Aday Tanıtım Programına Katıldı

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Halkapınar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal’ın aday tanıtım programına katıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE EREĞLİ’MİZİN VİLAYET OLMASINI ARZU EDİYORUZ VE BEKLİYORUZ. ARZU EDİYORUZ VE BEKLİYORUZ DİYORUM İNŞALLAH BU NASİP OLACAK VİLAYET EREĞLİ’NİN EN GÜZEL İLÇESİ OLARAK HALKAPINAR’DA CUMHUR’UN BAYRAĞININ DALGALANMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ, BİRLİKTE BAŞARALIM İSTİYORUZ.”

Programda Halkapınar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal’ı tebrik eden Başkan Oprukçu: “Mehmet Bakkal Bey’le 5 yıldır istişare ederek, el ele tutuşarak Halkapınar’a, Ereğli’ye hizmet etmeye gayret ettik inşallah bu Cumhur’un Belediye Başkanları olarak adam akıllı bir yol arkadaşlığını, adam akıllı bir hizmet sürecini birlikte yaşamaya devam etmek istiyoruz. Bu manada Mehmet Bakkal Bey’e başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah bu Halkapınar’ın ayağa kalkmasının seçimi olacak. Başkanımız Mehmet Bakkal önemli bir tecrübe kazandı, bizim ustalık dönemimizde de Allah’ın izniyle Ereğli’mizin vilayet olmasını arzu ediyoruz ve bekliyoruz. Arzu ediyoruz ve bekliyoruz diyorum inşallah bu nasip olacak vilayet Ereğli’nin en güzel ilçesi olarak Halkapınar’da Cumhur’un bayrağının dalgalanmasını çok önemsiyoruz, birlikte başaralım istiyoruz. El ele verelim, gönül gönüle verelim inşallah Halkapınar’ımızda, Ereğli’mizde, Emirgazi’mizde, Karapınar’ımızda Konya’nın doğu bölgesi şöyle el ele tutuşsun büyük şehrimizde de uyum içerisinde adam akıllı bir hizmeti inşallah Covid’siz, depremsiz, kazasız ve belasız bir hizmet sürecini inşallah birlikte yaşayalım, sizleri seviyoruz başaracağımıza eminim. El ele verdikten sonra gönül gönülle verdikten sonra hele hele Halkapınar gibi güzel insanların vatanına, milletine, devletine sadakati olan insanların Sayın Cumhurbaşkanımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı, değerli liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in el ele tutuşup milli bir çizgiyi vatanın, devletin, milletin ebedi varlığını koruma ve bu manada ortaya koydukları kararlı duruş Halkapınar’dan da ciddi manada bir takdir görmeli, değil mi? İşte onu biliyorum, bekliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Mehmet Bakkal Bey’i sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.