1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Başkan Bakkal, hemşehrilerine coşkulu karşılamayla tanıtıldı
Başkan Bakkal, hemşehrilerine coşkulu karşılamayla tanıtıldı

Başkan Bakkal, hemşehrilerine coşkulu karşılamayla tanıtıldı

Cumhur İttifakının Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal Aday Tanıtım Programında Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi.

A+A-

Cumhur İttifakının Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal Aday Tanıtım Programında Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi.

Halkapınar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal aday tanıtım programında hemşehrileriyle bir araya geldi. Tanıtım programı Halkapınar Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konya’nın Halkapınar İlçesinde yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım programına; Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhur İttifakının Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Av. İbrahim Erol, Milliyetçi Hareket Partisi Halkapınar İlçe Başkanı Ali İhsan User, AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Fatih Köşger, Ereğli Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lütfi Tekeli, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşmalarda başkan Bakkal’ın vermiş olduğu hizmetleri ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerine hizmet ettiği, kapısının her vatandaşa açık olduğu ve kucaklaştığı anlatıldı. Başkan Mehmet Bakkal’a ikinci dönem’de güçlü bir destek verilmesiyle, Halkapınar’ın kazanacağına vurgu yapıldı.

Cumhur İttifakının Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal’ın aday tanıtım programı toplu şekilde çekilen fotoğraf çekimiyle sona erdi.

5d95c2f4-b83b-41d3-b6cc-f3f43ffe0ca0.jpgf8c638a3-1df3-4481-b2e1-cb192159344d.jpgd737c66f-6490-43bc-971a-38a61637d8e8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.