1. HABERLER

  2. ADD’DEN FİLORİNALI AİLESİNE PLAKET

ADD’DEN FİLORİNALI AİLESİNE PLAKET

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan ve ADD Genel Başkan Yardımcısı...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan ve ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık’ın da konuşmacı olarak katıldığı konferansa katıldı. Konferansta, katılımcılar, Filorinalı’ya büyük ilgi gösterdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, ADD Ereğli Şubesi tarafından hazırlanan konferansa katıldı8. ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık’ın da konuşmacı olarak katı8ldığı konferansta, CHP adayı Köksal Filorinalı’ya ve eşi Gülsüm Filorinalı’ya plaket takdim edildi.

Geçmiş dönemlerde ADD Ereğli Şubesi Başkanlığını yürüten ve şube başkanlığı görevini Köksal Filorinalı’dan sonra devralan eşi Gülsüm Filorinalı, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin başkanlığını yapmaktan ve Atatürkçü Düşünce’nin bu ülkenin gençlerine  hizmet vermesinden, Atatürkçü Düşünce’nin nesilden nesile aktarılmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğu kaydetti.

Köksal Filorinalı ise, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevini yürütmenin, onur verici bir görev olduğunu kaydetti.

ADD’nin düzenlediği konferansa katılan diğer katılımcılar ise, Köksal Filorinalı’ya büyük ilgi gösterdiler ve Filorinalı’yı, Ereğli Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini kaydettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.