1. HABERLER

  2. Yolu Daraltan Bina Yıkıldı

Yolu Daraltan Bina Yıkıldı

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunuslu Mahallesi’nde bulunan ve yolun daralmasına neden olan tek katlı binanın kamulaştırılarak...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunuslu Mahallesi’nde bulunan ve yolun daralmasına neden olan tek katlı binanın kamulaştırılarak yıkım işlemini tamamladı.

Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen Şehirleşme Projesi kapsamında Ereğli genelinde çalışmalar devam ediyor. Yolun daralmasına neden olan ve kamulaştırılan binaların yanısıra kullanılmadığı için tehlike arz eden binaların da yıkım çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak Yunuslu Mahallesi Yunuslu Caddesi üzerinde bulunan ve Serkan İpek Parkının önünden geçen yolun daralmasına neden olan tek katlı binanın kamulaştırılmak suretiyle yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Seçim çalışmalarımızı son hızıyla devam ederken aynı zamanda mevcut projelerimizi  de aksatmadan sürdürüyoruz. Uğur Mumcu Caddesi ile Yunuslu Caddesi’nin kesiştiği bölgede bulunan bu binanın yolun daralmasına neden olduğu gerekçesiyle önce bedeli ödenerek kamulaştırma işlemleri tamamlandı, daha sonrada yıkım çalışmaları başlatıldı. Biz Ereğli’yi geleceğe taşıyacak, yolları, parkları, binaları ve her alanda oluşturduğumuz projelerimiz ile yaşanabilir bir kent yapabilmek adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Amacımız bir dönem daha görev yaparak eksiklikleri tamamlamaktır. Bu güne kadar yarım bir iş yapmadım ve Ereğ3li adına da yarım projeler bırakmak istemediğim için bir dönem daha görev talep ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.