1. HABERLER

  2. FİLORİNALI’DAN ANFODER’E ZİYARET

FİLORİNALI’DAN ANFODER’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’ni (ANFODER) ziyaret etti.Cumhuriyet...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’ni (ANFODER) ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları, ANFODER’i ziyaretlerinde ANFODER Başkanı Yavuz Görür ve kursiyerlerle sohbet ettiler. Ereğli’de bir sergi salonuna ihtiyaç duyduklarını belirten ANFODER Kurs eğitmeni Soner Sandıkçı, “Türkiye genellinde Ereğli’nin tanıtımı için çabalayan bir derneğiz. Yüzlerce üyemiz var ancak çektiğimiz fotoğrafları sergileyecek bir salon bulamıyoruz. Derneğimize üye olan veya kurslarımızı bitiren fotoğrafçılarımız gerçekten çok güzel sanat eserleri ortaya koyuyorlar. Bunu değerlendiremiyoruz” dedi.

ANFODER’in bu ihtiyacına cevap vereceklerini belirten Köksal Filorinalı, Belediye Başkanı olmaları halinde Ereğli’ye sergi salonunu kazandıracaklarını ifade etti. Filorinalı, bu konuda yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “ANFODER, Ereğli’nin tanıtımında gerçekten de önemli rol oynuyor. Ereğli’nin tanıtımını tek başına üstlenmiş olarak görüyoruz ve böylesine önemli bir görevi kıt imkanlara rağmen en iyi şekilde yerine getiren derneğimize en iyi imkanları sunacağız. Sergi salonu ise sergi salonu, çalışma ortamı ise çalışma ortamı. Gereken ne ise yapılacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.