1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ahmet Özdoğan Aday Adaylığını Açıkladı
Ahmet Özdoğan Aday Adaylığını Açıkladı

Ahmet Özdoğan Aday Adaylığını Açıkladı

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala aday adayları açıklamalarını sürdürüyor, Geçmiş dönem Ereğli Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütün Ahmet Özdoğan, Genel seçimlerde 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu yaptığı basın a

A+A-

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala aday adayları açıklamalarını sürdürüyor, Geçmiş dönem Ereğli Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütün Ahmet Özdoğan, Genel seçimlerde 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

47928de4-224b-4941-92bd-909c8721d1b6.jpg

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında aday adayı tanıtım programları yine yoğun bir şekilde AK Parti’de 27. Dönem Konya Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan bir diğer isim Ereğli’de siyasetin duayenlerinden 2004-2009 Yılları arasında Ereğli Belediye Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde kalıcı hizmetleriyle tamamlayan Ahmet Özdoğan oldu. Özdoğan ise düzenlediği geniş katılımlı basın toplantısına parti teşkilatı mensuplarının yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzen yaptığı konuşmasında meclisi karmaşık bir duruma düşürülerek yeni sistemin önünün tıkatılmaya çalışıldığına dikkat çekti. Milletin bu karışıklığa meydan vermeyeceğini belirten Kadir Düzen, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekti. Düzen, bu seçimde milletin en güzel cevabı vereceğini belirtti.

7a1eecc8-d25e-4426-b5a5-92446d342d67.jpg

 ÖZDOĞAN, DENGELER DEĞİŞECEK DEDİ

Milletvekili aday adayı Ahmet Özdoğan ise adaylığına dair yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Özdoğan 24 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye’nin tüm dünya devletleri arasında muasır medeniyetler seviyesini yakalamış bir toplum olarak Lider Ülke konumuna oturmasının dönüm noktası olduğunu belirttiği konuşmasında, 24 Haziran genel seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gelecekteki en önemli hedefleri haline gelen 2023 ve 2071 vizyonu açısından önemli bir sınav olduğunu kaydeden Özdoğan, millet olarak topyekun bu sınavı başarı ile taçlandırmamız gerektiğine işaret etti.  Özdoğan, Ana Muhalefet Partisinin çatısı altında birleşmeye çalışan bir takım siyasi partilerin, çeşitli entrikalarla 24 Haziran Genel Seçimlerinde halkın çoğunluğunun idaresini gölgelemek ve seçimlerle birlikte hayata geçecek yeni sistemin işlevsel açıdan önünü tıkamak için var güçleri ile çalıştıklarının altını çizdi. Özdoğan sözleri şu cümlelerle sürdürdü, Aziz Türk Milletinin bu yapılanmaya en güzel cevabı 24 Haziran’da vereceğini ifade eden Özdoğan, 24 Haziran’da dengelerin değişeceğini kaydetti. Kendisinin teşkilattan gelen bir isim olduğuna vurgu yapan Özdoğan, Ereğli Belediye Başkanlığı döneminde kendilerinin başlattığı Kapalı Sulama Sistemi ve Hızlı Tren gibi projelerin bugün hayata geçiyor olmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, Mevla nasip ederde göreve gelirlersem Ereğli’nin kalkınması için gerek Belediye ile gerekse teşkilatla el ele gönül gönül'e çalışacaklarının ifade etti. Özdoğan, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek desteklerini katılanlardan destek istedi.

Özdoğan yoğun ilgi gördüğü basın toplantısının ardından ise hayırlı olsun tebrikleri kabul etti.

f4807c39-97f2-4bbc-8750-e6bf24829f0a.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.