1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EDİP YILDIZ, ADAY ADAYI OLDU
EDİP YILDIZ, ADAY ADAYI OLDU

EDİP YILDIZ, ADAY ADAYI OLDU

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında Konya Milletvekili Aday Adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

A+A-

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında Konya Milletvekili Aday Adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

8e1ba640-5a7a-4067-ab78-5f36011b73f1.jpg

24 Haziran Genel Seçimleri Kapsamında siyasi partilerden AK Partide aday adayları tanıtım programları son hızla devam ediyor.

En çok yoğunluğu yaşandığı AK Parti’de Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız oldu. Yıldız’ın basın açıklamasına AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzenle birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve üreticiler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Düzen, 24 Haziran Genel Seçimlerinin önemine işaret ederek, bu seçimlerde her zamankinden daha çok çalışılması gerektiğin belirtti. 24 Haziran Genel Seçimlerinde Muhalefetin Meclise çok sayıda siyasi partiyi sokarak seçimlerin ardından yürürlüğe girecek olan yeni sistemin önünü tıkamayı hedeflediğini aktaran Düzen, ne yaparlarsa yapsınlar ülkenin üzerindeki bu kötü emellerinde muvaffak olamayacaklarına dikkat çeken Düzen, milletin bu oyunu da bozacağını söyledi.

c11a2b19-e90d-4790-9f96-9c0289d65823.jpg

25 Haziran Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisi ile sözlerine başlayan Konya Milletvekili Adayı Adayı Edip Yıldız ise, Konya’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde bugüne kadar hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Millete hizmet yolunda gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Yıldız, Ereğli’ye, Karapınar’a Halkapınar’a, Emirgazi’ye ve Konya’nın tüm ilçelerine hizmet için göreve talip olduklarını dile getirdi. Bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yıldız,  “24 Haziran ülkemiz için bir milattır. İnşallah 24 Haziran’da tüm oyunlar bozulacaktır dedi.

Yıldız,basın toplantısının ardından ise hayırlı olsun tebrikleri kabul etti.

3eeee2cd-3b86-4c88-b019-eae9070eddc1.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.