1. HABERLER

  2. AK PARTİ 37. DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK PARTİ 37. DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK Parti 37. Danışma Meclis Toplantısı Ereğli Kwangin Park Restoranda gerçekleştirildi.Danışma Meclis Toplantısına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,...

A+A-

AK Parti 37. Danışma Meclis Toplantısı Ereğli Kwangin Park Restoranda gerçekleştirildi.

Danışma Meclis Toplantısına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Seyit Ali Tekeli, İlçe Başkanı Evren Nas, Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Encümen Üyesi Ömer Eğer, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu, Kadın Kolları Başkanı Keziban Çatlı ve çok sayıda partili katıldı.

Divan üyelerinin seçilmesi ve divan teşekkülünün oluşmasının ardından 37. Danışma Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, danışma meclisine katılarak davalarına güç veren tüm katılımcılara teşekkür etti. Büyük devlet yolunda ilerleyen Türkiye’nin 2014 yılında başlayan ve 2015 ortalarında sonuçlanacak olan bir maratona girdiğini ifade eden Nas, bui maratonun ilk etabının 30 martta sonuçlandığını belirtti.

Tüm yurtta olduğu gibi Ereğli’de de vatandaşların istikrar ve büyümeden yana olduğunu söyleyen Nas, yerel seçimlerde kendilerine destek veren Ereğli halkına teşekkürlerini birkez daha yineledi. Seçimlerin ikin etabınada girdiklerini dile getiren Nas, bu etabın değişimin ve dönüşümün zirve yapacağı ve ilk defa halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu kaydetti. Nas Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı heyecanla çalışacaklarını anımsatarak katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Son zamanlarda yaşanan gelişmelerin Türkiye’de 2012 yılının başlarından beridir şahit olunan olayları anlama ve anlamlandırmaya gittikçe daha fazla katkı sağladığını belirterek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Seyit Ali Tekeli, “Bugün gelinen nokta itibari ile 7 Şubat proplemiyle ve Gezi kalkışmasının ve 17-25 Aralık darbe teşebbüsünün kürt proplemiyle ve Türkiye’nin bölgedeki konumu, yeri ve rolüyle yakından alakalı olduğunun anlaşılmaya başlandığını söyleyebiliriz” dedi. Tekeli, sözlerini danışma meclisinin hayırlı olması temennisi ile sonlandırdı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise AK Parti’nin siyasi ideolojilerin dışında halkın teveccühünü ve güvenini kazanan bir parti olduğunu belirterek, son günlerde yaşanan olayların gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önüne taş koyma çaba ve gayretinden başka birşey olmadığını dile getirdi. Halkın ilk kez kendi Cumhurbaşkanını seçmesinin dış ve iç mihraklarca hazmedilemediğini anımsatan Özgüven, Ereğli’de yerel seçimlerde yaptıkları çalışmalardan daha fazla çaba ve gayret göstererek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ereğli’den gereken cevabı vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

 

DSC_3671

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.