1. HABERLER

  2. Şahika Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu

Şahika Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu

Özel Merve Şahika kolejinin organize ettiği 13. Mezuniyet töreni önceki gün okul konferans salonunda yapılırken, mezun olan 73 öğrenciye mezuniyet plaketleri...

A+A-

Özel Merve Şahika kolejinin organize ettiği 13. Mezuniyet töreni önceki gün okul konferans salonunda yapılırken, mezun olan 73 öğrenciye mezuniyet plaketleri veliler tarafından verildi.

Şahika Koleji mezuniyet töreni okul yemekhanesinde  öğrencilerin aileleriyle birlikte yedikleri mezuniyet yemeği ile başladı daha sonra konferans salonuna geçilerek saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından ise Müzik Öğretmeni Ersin Sümer yönetimindeki Şahika Koleji korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek törene renk kattı.

Özel Merve Şahika Koleji Müdürü Okay Baran, törende yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “2013–2014 Eğitim Öğretim yılını gerek akademik gerekse de sosyal ve kültürel faaliyetlerle dolu dolu bir yıl olarak tamamladık. Elde ettiğimiz başarılarla da sizlerin ve

Erğli’mizin gururu olmaya devam ettik. Bu yıl 73 öğrencimizi orta eğitime göndermiş olacağız. Herkesin istediği hayal ettiği bir ortaöğretim kurumuna yerleşeceğine inancım tamdır. Türkiyemizin geleceğini imar edecek olan siz değerli gençler burada aldığınız eğitim ve öğretim sayesinde vatanını milletini seven geçmişi ile gurur duyan ve gelecek kuşaklara bu duyguları aktaracağınızdan eminim. Ülkemizin muassır medeniyetler seviyesine çıkmasında ve hak ettiği konuma gelmsi noktasında sizlere çok büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinci ile hareket etmenizi temenni ediyor bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum. Ayrıca bu gece buradaki mezuniyet coşkumuza ortak olan ve çocuklarını bizlere güvenerek teslim eden velilerimize de teşekkür ediyorum. ’’  dedi.

2013–2014 Eğitim Öğretim yılında Özel merve Şahika Koleji 8.sınıflar 1.si Veli ÖZ tüm öğrencileri temsilen 13. mezuniyet yaş kütüğüne plaket çakmasıyla programa devam edildi. Mezun Öğrenciler adına konuşma yapan Zeynep Demir ise okullarından ayrılmanın hüznünü salonda bulunan herkese yaşattı.

Daha sonra ise 2013-2014 Eğitim yılında mezun olan 73 öğrenciye mezuniyet plaketleri programa katılan aileleri ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Şahika Koleji 13. Mezuniyet töreni mezun olan tüm öğrencilerin toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.