1. HABERLER

  2. AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ADAYLARININ KESİN LİSTELERİ TESLİM EDİLDİ

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ADAYLARININ KESİN LİSTELERİ TESLİM EDİLDİ

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Büyükşehir ile 31 ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listesini İl ve İlçe...

A+A-

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Büyükşehir ile 31 ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listesini İl ve İlçe Seçim Kurulları’na teslim etti.

30 Mart Seçimleri’nde Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için belirlenen kesin ve sıralı aday listeleri, bugün İl ve İlçe Seçim Kurulları’na teslim edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, tüm adaylara başarılar diledi. Sorgun, “Belediye Başkan Adaylarımızın belirlenmesi çalışmalarında olduğu gibi Belediye Meclisi Adaylarımızın belirlenmesi için de il teşkilatımızda oluşturduğumuz komisyonlar, il başkanı olarak ben, milletvekillerimiz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe koordinatörlerimizle her ilçeyi tek tek görüşerek adaylarımızı belirledik. ¬İl Koordinatörümüz ve AK Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik de iki gündür Konya’da. Kendisi de bugün çalışmalarımıza katıldı ve listelerimiz kesinleştikten sonra İl Yürütme Kurulumuz listeleri imzaladı. Bu çalışmaların ardından ortaya çıkan Belediye Meclis Üyesi Aday kesin listelerimiz, bugün ilçe başkanlarımız ile ilçe koordinatörü il yönetim kurulu üyelerimize teslim edildi ve söz konusu listeler, İlçe Seçim Kurulları’na teslim edildi. Ben, bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“TÜM DAVA ARKADAŞLARIMIZLA SAHADAYIZ”

27 Ocak’tan bu yana gece gündüz sahada olduklarını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Belediye Meclis Üyesi Adayı olamayan dava arkadaşlarıyla da birlikte 30 Mart’a kadar çalışacaklarını söyledi. Ahmet Sorgun, “Teşkilat olarak belediye başkan adaylarımızın tespitinden sonra seçim çalışmalarına başlamıştık. Şu an Seçim Koordinasyon Merkezimizin Konya genelindeki programları ara verilmeden sürdürülüyor. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde de Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte hem listede bulunan hem listeye giremediği halde her daim bizimle olan tüm dava arkadaşlarımızla bu güzel yarışı, birlik beraberlik ve bütünlülüğümüzü bozmadan sürdüreceğiz. İnşallah 30 Mart’ta da tüm belediyeleri almış olarak belediye meclis üyelerimizle bu güzel şehre hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.