1. HABERLER

  2. Oprukçu İstanbul’dan Birlik Beraberlik Mesajı Verdi

Oprukçu İstanbul’dan Birlik Beraberlik Mesajı Verdi

Oprukçu Ereğli’deki yoğun programına rağmen İstanbul’daki hemşeh          Ereğli Belediye Başkanı MHP...

A+A-

Oprukçu Ereğli’deki yoğun programına rağmen İstanbul’daki hemşeh          Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin rilerimizi hiçbir etkinliklerinde yalnız bırakmıyor.

           Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun  İstanbul’daki Ayrancı Kıraman Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2.Arabaşı etkinliğine katılarak sıladaki hemşehrilerimizi yalnız bırakmadığı bu büyük buluşma İstanbul Bağcılar Halk ve Kültür Sarayında yoğun katılımla gerçekleşti.
           Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağrıcı, İsayder Dernek Başkanı Hüseyin Uyanık ve Ekibi ,Karaman Ayrancı ve Köyleri Derneği Başkan ve Yönetimi, Konya Ereğlililer Dernek Başkanı Murat Başol ve Dernek yönetimi,Zanapalılar Dernek Başkanı Ali İçöz ve ekibi,Karapınarlılar Dernek başkanı ve Ekibi, ZanapaDer dernek başkanı ve Ekibi, Ambar Köyü Dernek yönetimi,Ayrancı ,Ereğli,Karapınar, Halkapınarlı iş adamları ile çok sayıda hemşehri bir araya geldi.
             
           Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile birlikte geceye katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu “ Ereğli’den sizlere kucak dolusu sevgi ve selamlar getirdim “ diyerek yaptığı konuşmada Ereğli’ye 5 yıllık görev süresince muhteşem hizmetler sunduklarını, şehrin üzerindeki yıllardır çözüm bekleyen sorunları çözüme kavuşturarak Ereğli’nin geleceğine yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini ,şehri kirliliklerden arındırdıklarını ifade etti.
           İmkansızlıkları ve yapılan baskıları bahane etmek yerine Ereğli’de gece gündüz yoğun bir tempoyla çalışarak inanılmazları başardıklarını,Ereğli’de hizmetlerin konuşulduğu bir dönemin yaşanıyor olduğunu, bunu da yol arkadaşlarının özverisi ve Ereğli halkının dualarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
             Ereğli’de yaptıkları hizmetlerle iktidar partisinde olmadıkları halde pek çok hizmetin yapılabileceğini ispatladıklarını da vurgulayan Oprukçu ,yine Ereğli halkının göstereceği teveccüh ile Ereğli Belediye Başkanlığına tekrar seçilerek Ereğli’nin geleceğini inşa edecek muhteşem projelerle hizmetin daha fazlasını sunmak için ilk 5 yılda gösterdikleri çaba ve gayretlerinin ikinci 5 yılda da artarak devam edeceğini dile getirdi.
              Birlik ve beraberlik noktasında geceye katılan herkese çağrıda bulunan Oprukçu ;” Birliğiniz beraberliğiniz daimi olsun. Birlik ve beraberliğin olduğu yere Rabbül Alemin rahmetini ve bereketini esirgemez.Oğuz Ata’nın torunları ve Hz.Peygamber’in ümmeti olmak gibi iki büyük nimet ve müşterek değere sahibiz.Bu iki önemli müşterek değerle birlikte bir olalım,iri olalım, diri olalım.Ereğli’nin geleceğini inşa ederken birlik ve beraberliğimizi çok önemsiyorum.İstanbul’daki Ayrancılı,Halkapınarlı,Karapınarlı ve Ereğlili hemşehrilerimizi bir araya geldiği  birlik,beraberlik ve dayanışma adına düzenlenen bu etkinlik için emeği geçen başta dernek yöneticileri olmak üzere herkesi tebrik ediyor,teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.Birlik ve beraberliğimiz gelecek bin yıllar için de bozulmasın istiyorum “ dedi.
              Düzenlenen arabaşı etkinliğinde ayrıca Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya dernek yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.