1. HABERLER

  2. Ak Parti Ereğli Belediye Başkan A.AdayıÖmer Eğer'in Kandil Mesajı

Ak Parti Ereğli Belediye Başkan A.AdayıÖmer Eğer'in Kandil Mesajı

AK PARTİ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI ÖMER EĞER , Mevlit Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.Ömer Eğer, Mevlit Kandili münasebeti ile bir mesaj...

A+A-

AK PARTİ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI ÖMER EĞER , Mevlit Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Ömer Eğer, Mevlit Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Eğer mesajında, Alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin (sav) Kutlu Viladeti'nin (dünyaya teşriflerinin) yıl dönümü olan Mevlit Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eğer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), bütün hayatı boyunca bizlere Yüce Yaratıcı'ya iman edip O'nu içtenlikle sevmeyi, O'na bağlanarak ibadetlerle hayatımızı anlamlı kılmayı, dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına riayet etmeyi, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, komşuluk ve akrabalık bağlarına önem vermeyi, kimsenin gönlünü kırmamayı, iyilikte yarışmayı ve yararlı insan olmayı öğütlemiştir.

Şu halde Mevlid Kandili, Hz. Peygamber (SAV)'in bizlere emanet ettiği bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Bu değerleri fark ederek bir davranış bilincine dönüştürmek ve yaşam felsefesi haline getirebilmek, insan olmamamızın temel hedefi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şefaat-i Resul’e vesile olması niyazıyla Ereğli li hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam Alemi'nin kandillerini tebrik eder, tüm kardeşlerimize Sünnet-i Seniyye doğrultusunda güzel bir ömür dilerim."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.