1. HABERLER

  2. M.Akif’de Kaldırım Çalışmaları

M.Akif’de Kaldırım Çalışmaları

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif Mahallesi’nde kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif Mahallesi’nde kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyesi cadde ve sokaklarda sürdürdüğü kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediliyor. Cadde ve sokaklarda yaya trafiğini kolaylaştıran kaldırım çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif Mahallesi’nde de kaldırım yenileme ve toplu taşıma araçları için yapılan durak yerlerinde çeşitli düzenlemeler yapıyor.

Fen İşleri ekipleri Mehmet Akif Mahallesi’nde durak yerlerindeki düzenlemeler ile kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürürken, bölge sakinleri Belediye tarafından yapılan çalışmaları olumlu olarak değerlendiriyor. Vatandaşlardan bazıları, “Bu belediye döneminde yapılmayanların yapıldığını, eksiklerin tamamlandığını görüyoruz. Her dönem bir yenilik gerçekleşiyor. Yol, kaldırım, park, yeşil alan, kumlama, temizlik, daha ne olsun” şeklinde görüş belirtiyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kentin muhtelif cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarına önümüzdeki dönemde de devam edileceğini dile getirerek, “Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak yaya vatandaşlarımızın güven içerisinde kullandığı kaldırımları yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımız da bu çalışmalarda düşünülüyor. Görev süremiz içerisinde alt yapısını tamamladığımız cadde ve sokakların genelinde kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarını tamamladık ve yapmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki çalışma döneminde halkımızın daha güzel bir Ereğli’de yaşayabilmeleri adına projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.