1. HABERLER

  2. Belediye Şehit Kamil’de

Belediye Şehit Kamil’de

Ereğli Belediyesi Şehit Kamil İlk Öğretim Okulu bahçesinde kumlama ve düzenleme çalışması yapıyor. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne...

A+A-

Ereğli Belediyesi Şehit Kamil İlk Öğretim Okulu bahçesinde kumlama ve düzenleme çalışması yapıyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent merkezinde bulunan Şehit Kamil İÖO’da çalışmalara devam ediyor. Okulun arka bahçesi ile giriş ve çıkış yollarında kumlama ve düzenleme çalışması yapıyor.

Daha önceki dönemlerde de asfaltlama ve çeşitli hizmetlerde bulunulan Şehit Kamil İÖO ve çevresinde bulunan Ereğli Belediyesi, kış şartları ile birlikte yeni ortaya çıkan sorunlara da neşter vuruyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, camilere ve okullara yönelik yapılan hizmetlerin hep bir önceliğe sahip olduğunu ifade ederek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın fiziki şartları düzgün okullarda eğitim alması hep içimizdeki bir ukde olmuştur. Bu nedenle Rabbülalemin izin verdiği müddetçe okullarımıza ve camilerimize hizmetteki bakış açımız değişmeyecektir. Şehit Kamil İÖO gibi kentimizin merkezindeki  bir okulumuzda da ekiplerimiz daha önce olduğu gibi şimdi de yeni hizmetlerle katkı sağlıyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.