1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Düzen ve Yönetiminden Özgüven'e Ziyaret
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Düzen ve Yönetiminden Özgüven'e Ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Düzen ve Yönetiminden Özgüven'e Ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Başkan Abdulkadir Düzen ve beraberinde oluşturulan, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediyesi Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret ederek ilk ziyaretlerine belediye ile başladı.

1-084.jpg

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Özgüven, "İlçe teşkilatımız, iki haftayı aşan bir süre öncesinde bayrak devrini gerçekleştirdi. Abdulkadir Düzen başkanlığında oluşturulan yönetim kurulumuzun ziyareti beni ve belediyemizi çok mutlu etti. Teşkilat Başkanımız Abdulkadir Düzen ve yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Teşkilatlarımız ve birimlerimiz ile hep birlikte Ereğli için çalışacağız. Ereğli 36 vilayetten büyük bir şehir, bu şehrin iktidar partisinin temsilcisi olarak fedakârlık yapmak, hepimiz için bir onurdur" şeklinde konuştu.

4-080.jpg

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'nın artık sahada daha aktif çalışacağını söyleyen AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdulkadir Düzen, "Belediyemizin daha iyi hizmetler yapabilmesi için tüm gayreti biz degöstereceğiz. Başkanımızın ekibi gibi bizler de çalışacağız. Bugünden sonra çok daha fazla sahada olan bir AKParti İlçe Teşkilatı olacak diyen Düzen, Bütün ekibimizle birlikte, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımızla çok daha iç içe olacağız. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına son verdi.

2-111.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.