1. HABERLER

  2. AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Değerli basın mensupları, saygıdeğer kamuoyu ve kıymetli halkımızı saygı ile selamlıyorum. Malumunuz belediye başkan adayımızın belirlenmesi süreci...

A+A-

Değerli basın mensupları, saygıdeğer kamuoyu ve kıymetli halkımızı saygı ile selamlıyorum. Malumunuz belediye başkan adayımızın belirlenmesi süreci yaşadık ve sonuçlandırdık. Adayımız olan saygıdeğer Özkan Özgüven'i teşkilatımız olarak tebrik ediyor ve Ereğlimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bu zorlu süreçte adayımızın arkasında gece gündüz demeden tüm teşkilatımızla çalışacağız ve Allah'ın izniyle Ereğli Belediyesini yeniden Ak Belediyeciliğe kavuşturacağız.

Başta eski İlçe Başkanımız Ömer Eğer olmak üzere aday seçilemeyen tüm dava arkadaşlarımızın göstermiş olduğu olgunluk bizler memnun etmiş ve inancımızı artırmıştır. Ancak bazı aday adaylarımızın partimizin ilkeleriyle bağdaşmayan, etnisiteye indirgenmiş bir siyaset anlayışıyla yapmış olduğu söylemler ve açıklamaları üzüntüyle karşılıyoruz ve bu söylemlerin ne partimize,ne ereğlimize ne ülkemize kazandıracağı hiçbirşey yoktur. Bekdiği Dağlısı Kakçısı Karamanlısı Niğdelisi Konyalısı her insan bizim için değerlidir. Hiç kimsenin kimseye üstünlüğünün olmadığını her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diye yola çıkan liderimiz Basbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olmaya aday olan bir arkadaşımızın kamuoyunu rahatsız eden etnik milliyetçiliği ön plana çıkaran açıklamalarından dolayı kendisi adına üzüldüğümüzü ifade etmek istiyorum. Partimizin davasını ve ilkelerini özümseyememiş arkadaşlarımızın bu tarz açıklamaları kendilerini bağlamaktadır.

Ülkemize karşı yapılan dış destekli operasyonların, birliğimize bütünlüğümüze zarar vermek isteyen dış mihrakların hükümetimiz nezdinde ülkemize vermek istedikleri zararları halkımız yerel seçimlerde bertaraf edecektir. Kefenini giyip yola çıkan başbakanımıza halkımız ilk günki kadar çok güvenmekte ve oynanan oyunları görmektedir. Halkımızın desteğini arkasına alan Başbakanımız, Allahın izniyle inandığımız yolda bize liderlik etmeye devam edecektir. Hiç kimse onu davasından, halka hizmet sevdasından vazgeçiremeyecektir.

 

MURAT TATLISU

AK PARTİ EREĞLİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.