1. HABERLER

  2. AK Parti İkinci Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti İkinci Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti Konya AK Parti Konya Teşkilatı bugün Ereğli’ye çıkarma yaptı.Teşkilatı bugün Ereğli’ye çıkarma yaptı.Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri...

A+A-

AK Parti Konya AK Parti Konya Teşkilatı bugün Ereğli’ye çıkarma yaptı.Teşkilatı bugün Ereğli’ye çıkarma yaptı.

Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Cem Zorlu, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan yardımcıları, İlçe Başkanı Evren Nas, AK Parti Eski Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Eski İlçe Başkanı Ömer Eğer, Belkaya Belediye Başkanı Mehmet Şen ve çok sayıda AK Partili katıldılar.

Stadyum alanında çiçeklerle karşılanan Konya ekibi büyük bir konvoy halinde miting alanına geldiler. Burada halka hitap eden Milletvekilleri, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı adeta gövde gösterisi yaptılar.

Çok büyük bir kalabalık kitlenin katıldığı mitingde Ereğli’ye yapılacak yatırımlar ve büyükşehir yasası hakkında açıklamalarda bulundular.

Gönüllerin Başkanı Olmak İstiyorum

Programda konuşma yapan Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven: “Biz de Tahir Akyürek gibi gönüllerin başkanı olmak, sizlerin gönüllerinde yer etmek istiyoruz. Bizim derdimiz makam değildir, makamlar elbette gelip geçicidir. Bizler sizlerin gönüllerinizin başkanı olmak için mücadele edeceğiz, onun için çalışacağız” dedi.

“Başbakan’a Destek Verin”

Mitingde halka hitap eden Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin her türlü oyun ve yalanla devrilmeye çalışıldığını ifade ederek: “O’na destek olun, O’nun bu memleket için gece gündüz çalıştığını hepimiz biliyoruz, zaman destek olma zamanıdır” dedi.

“Ereğli Metropol İlçe olacak”

Halka hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: “Konya’nın merkez ilçelerinin nerelerden nereye geldiğini hepiniz bilirsiniz. Büyükşehrin imkânlarını artık yeni yasa ile birlikte daha geniş alanlara yayarak hizmetlerimizi artıracağız “ dedi.

Bu bağlam da Ereğli bizim için çok önemli ve biz önemsiyoruz diyen Akyürek: “Ereğli merkez ilçelerimizden sonra en kalabalık ve en büyük ilçemizdir ve bizim metropol ilçemiz olacaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için desteklerinize ihtiyacımız var, bir olalım, beraber olalım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti seçim bürosunun açılışı dualarla yapıldı. Alandaki coşku nedeniyle konuşmaların sık sık sloganlarla kesilmesi, büyük kalabalığın alkışlarla ve tezahüratlarla konuşmalara karşılık vermesi katılan herkes tarafından sevinçle karşılandı.

Konuşmaların ardından AK Parti’nin seçim bürosu hizmete açıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.