1. HABERLER

  2. Belediyeden Kapadokya'ya Gezi

Belediyeden Kapadokya'ya Gezi

Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik etkinlikleri kapsamında bir gurup Ereğlili kadını Kapadokya gezisine götürdü.Ereğli Belediyesi Sosyal Belediyecilik...

A+A-

Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik etkinlikleri kapsamında bir gurup Ereğlili kadını Kapadokya gezisine götürdü.

Ereğli Belediyesi Sosyal Belediyecilik Hizmetleri kapsamında daha önce yaptığı Çanakkale gezisi ve başarılı öğrencilerin yaz tatili ile ödüllendirilmesi gibi projelerine, sadece kadınlara yönelik olarak Nevşehir’e Kapadokya gezisine gönderdi.Belediye önünde düzenlenen kısa bir törenle Kapadokya’ya uğurlanan Ereğlili kadınların, daha önce bu bölgeyi gezmemiş kişilerden oluştuğu belirtildi. Peri Bacaları, Göreme, Vadiler ve dünyanın ilk gökdeleni olarak bilinen Kapadokya Kalesi’ni gezecek olan Ereğlili kadınlar daha sonra Ereğli’ye dönecek.

Ereğlili kadınları Kapadokya’ya uğurlama törenine katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “ Hizmet üreten, projeler yapan bir belediye olmamızın yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da hizmetlerini sürdüren bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduk. Başarılı öğrencilerimizi deniz ile ödüllendirirken daha önce hiç deniz görmemiş gençlerimizin rüyalarını gerçekleştirdik. Bu vatan ve bayrak uğruna şehit düşen bir neslin yattığı yer olan Çanakkale’ye geziler ve etkinlikler düzenleyerek Ereğlili insanımızı bu topraklara götürdük. Şimdi de başlangıcı Ereğli’mizde olan ancak oluşumunu Nevşehir’de tamamlayan Kapadokya bölgesine Ereğlili bayanları göndererek sosyal belediyecilik hizmetlerimize devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de Çanakkale gezileri ve başarılı öğrencilerin tatil ile ödüllendirilmesi gibi çalışmalarımız devam edecek. Bu yolculuk ile dünyanın en güzel bölgelerinden biri olan Kapadokya’yı görmek ve Peri Bacaları gibi eşsiz güzellikleri tanımak Ereğlili kadınlarımızın da hakkı diye düşündük. Benzeri geziler artarak devam edecektir ” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.