1. HABERLER

  2. Ereğli’ye 100 Trilyon Yatırım

Ereğli’ye 100 Trilyon Yatırım

Bugün Ereğli’ye gelerek AK Parti Seçim bürosunu açan ve halka hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Ereğli’ye ciddi yatırımların...

A+A-

Bugün Ereğli’ye gelerek AK Parti Seçim bürosunu açan ve halka hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Ereğli’ye ciddi yatırımların sözünü verdi.

Ereğli’ye 100 Trilyon Yatırım

Toplamda Ereğli’ye seçimlerden sonraki ilk iki yıl için 100 Trilyonluk yatırımın yapılacağını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: “Köprülü kavşaklardan, hanımlar lokaline, içme su projelerinden köy yollarına kadar pek çok alanda ciddi yatırımlar yapacağız” dedi.

Büyükşehir yasası ile birlikte artık, köy yollarından parklara, itfaiyeden sosyal tesislere, içme suyundan kanalizasyona, mezarlıklardan arıtma tesislerine kadar pek çok alandaki sorumluluğun Büyükşehir’de olduğunu ifade eden Akyürek, bütün bu hizmetleri büyükşehir imkânlarıyla sizlere ulaştıracağız, en güzel ve kaliteli hizmeti sizlere sunacağız” şeklinde konuştu.

Bütün bu hizmetleri sizlere ulaştırırken tamamen hizmet anlayışı ve memleket derdi için yapacaklarını söyleyen Akyürek: “Bu hizmetlerin karşılığı olarak Ereğli’den hiçbir şey almayacaklarını, Ereğli’den Konya’ya hiç bir şeyin gitmeyeceğini ve hatta toplu iğnenin ucu kadar da olsa Ereğli’den bir beklentilerinin olamayacağını” ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Konya’ya gelen ve bir takım temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık Ereğli’den bahsettiğini ve Ereğli Halkına selamlar ilettiğini söyleyen Akyürek: “Keşke imkânı olsaydı ama olamadı, gelemedi, eğer ki 30 Marta kadar gelmezse ben bizzat Ereğli için davet edeceğim, size söz veriyorum” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.