1. HABERLER

  2. AK PARTİ İLÇE KONGERELERİNE EMİRGAZİYLE DEVAM ETTİ

AK PARTİ İLÇE KONGERELERİNE EMİRGAZİYLE DEVAM ETTİ

AK PARTİ EMİRGAZİ’DE SELİM DAĞLIOĞLU; HALKAPINAR’DA FATİH KÖŞKER İLE YOLA DEVAM DEDİ...AHMET SORGUN: “YIKAN DEĞİL; YAPAN TARAFIZ”AK Parti Konya...

A+A-

AK PARTİ EMİRGAZİ’DE SELİM DAĞLIOĞLU; HALKAPINAR’DA FATİH KÖŞKER İLE YOLA DEVAM DEDİ...

AHMET SORGUN: “YIKAN DEĞİL; YAPAN TARAFIZ”

AK Parti Konya İlçe Teşkilatları’nda 5. Olağan Kongreleri devam ediyor. Emirgazi ve Halkapınar’da büyük katılım ile gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde tüm delegenin oyunu alan Selim Dağlıoğlu Emirgazi’de, Fatih Köşker ise Halkapınar’da ilçe başkanlığına seçildi. Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Bu ülkede yıkanlar var bir de yapanlar var. Biz her zaman yapanların yanında yer aldık” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın 5. Olağan İlçe Kongreleri devam ediyor. Emirgazi ve Halkapınar’da tek listeyle gerçekleştirilen kongrede Selim Dağlıoğlu Emirgazi’de, Fatih Köşker Halkapınar’da ilçe başkanlığı koltuğuna oturdu.

Emirgazi’de Selim Dağlıoğlu, Halkapınar’da Fatih Köşker ile yola devam…

5. Olağan AK Parti Emirgazi İlçe Kongresi, Emirgazi Belediye Düğün Salonu’nda, Halkapınar İlçe Kongresi ise Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük ilginin olduğu kongrelere; AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Akabinde protokol konuşmalarına geçildi. Kongrede söz alan AK Parti Emirgazi İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çanakçı, görevi Selim Dağlıoğlu’na teslim ederken “Elimden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştım. Yeni göreve gelecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Halkapınar İlçe Başkanı Fatih Köşker de, “Halka hizmet için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Sorgun: “Biz her zaman yıkan değil yapandan yana olduk”

AK Parti döneminde yapılan hizmetlere işaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, şu ifadeleri kullandı: “Emirgazi ve Halkapınar ilçelerimize gelirken iş makinalarını gördüm. Hem merkezi hükümetimiz hem de Konya Büyükşehir Belediyemiz yoğun bir çalışma içerisindeydi. Bu ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Emirgazi, Halkapınar ve Emirgazi’de KOSKİ Genel Müdürlüğümüz çalışmalara start verdi. Yol çalışmaları sürüyor. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Genel Seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Allah’ın izniyle Emirgazi ve Halkapınar ilçelerimizde yüksek oylar bekliyoruz. Gerçekten iki tür insan var: Birisini yakar, yıkar, bozar, imha eder. Diğeri de vardır ki yapar, onarır, inşa eder. Yıkmak kolaydır, ama yapabilmek için Kanuni Sultan Süleyman gerekir. Bir tarafta Hz. Musa, bir tarafta Firavun. Biz her zaman Hz. Musa’nın tarafında, her zaman yapanın, onaranın tarafında olacağız. Allah korusun bu ülkeye, bu topraklara sahip çıkamazsak, hesap veremeyiz. Hepimiz bu sorumluluk içerisinde hareket etmek zorundayız. Yeter ki gönlümüzde hizmet aşkı olsun.”

Zorlu: “Seçim Konya rekoruyla sonuçlansın”

Başkan Sorgun’un ardından kürsüye gelerek teşkilat mensuplarına seslenen AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, yaklaşan genel seçimlerin Konya rekoruyla sonuçlanmasını umut ettiklerini belirterek, “Aslında olağan bir gün yaşıyoruz, olağanüstü değil. Önümüzde 2015 seçimleri var. Belki de şu zamana kadarki en önemli seçim diyebiliriz buna. Neden önemli? Sayın Başbakanımız, hem içeride hem de dışarıda ülkemizi karıştırmak isteyenlerle mücadele ediyor. Bizim duaya ihtiyacımız var. Asıl gıdamız bu. Dualarınızda bizi ihmal etmeyin. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ama asla ümitsizliğe, yeise kapılmayın. Mazlumların ve mağdurların yegane dostu olan Türkiye, tek yürekle, hak ve hakikati söyleyen tek ülkedir. Karşımıza çıkan tüm zorlukları hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

AK Parti Emirgazi ve Halkapınar’da kongreye tek liste ile gidildi ve tüm delegenin oyunu alan Selim Dağlıoğlu Emirgazi’de yeni ilçe başkanı seçilirken; Fatih Köşker ise Halkapınar’da güven tazeleyip başkanlık koltuğunda oturmaya devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.