1. HABERLER

  2. Ak Parti Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, İlçe Başkanı Evren Nas ve partililer Cumartesi günü Öğretmenevinde sabah kahvaltısında bir araya geldiler...

A+A-

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, İlçe Başkanı Evren Nas ve partililer Cumartesi günü Öğretmenevinde sabah kahvaltısında bir araya geldiler ve Cumartesi pazarında esnafları gezerek destek istediler.

Sabah kahvaltısında partililere seslenen Özgüven, “Sizlerin karşılıksız sevgi, saygı ve çalışması ile 30 Mart’ta zaferle çıkacağız” dedi.

Yoğun bir çalışma süreci yaşadıklarını ifade eden Özgüven, “Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayız. Sandıklar açılıp, sayım işleminin yapıldığı saate kadar çalışmak zorundayız. 30 Mart’tan sonra ise daha çok çalışmak zorundayız. Biz kendimizi övecek değiliz. Eleştirilere açığız. Eleştiri olacak ki doğru yolu bulalım. Sizlerin yaptığı fedakârca ve cefakârca çalışma Ereğli’de fark ediliyor.

Mesele Ereğli meselesi, Mesele ülke meselesi, Mesele geleceğimizin meselesi olduğunun farkında olarak çalışıyoruz. Sergileyeceğimiz bu birlik ve beraberlikle bu seçimden zaferle çıkacağız. AK Partililerin değil Ereğli halkının oylarına talibiz. İnsanlarımızın hizmete susamışlığını AK Parti Belediyeciliği ile gidereceğiz. Partimizin seçim beyannamesinin ilk maddesi katılımcılıktır. Vatandaşlarımızla kucaklaşıp gönüllerine gireceğiz” dedi.

“Mevcut Belediye Başkanımıza soruyorum ancak kaçamak cevap alıyorum” diyen Özgüven, “Herkes yaptığı işin, çalışmanın hesabını vermek zorunda. Verdiği sözlerin arkasında durmak zorunda. Ne yazık ki 2009 yılında verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmediğini görüyor ve üzülüyoruz. AK Parti’nin kimseye baskısı yoktur. Ödenekler fazlasıyla aktarılmıştır. Hiçbir belediyeye ayrımcılık yapılmıştır. Sayın Başkan İller Bankasından alınan kredi doldurmuş ve özel bankadan kredi almıştır. Ereğli Belediyesi gelişigüzel borçlandırılmıştır. Ereğli halkı bunları değerlendirip 30 Mart’ta hesabı görecektir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Cumartesi Pazarındaki esnaf ziyaret edildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.