1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK PARTİ EREĞLİ’DE İLK KALESİNİ AÇTI
AK PARTİ EREĞLİ’DE İLK KALESİNİ AÇTI

AK PARTİ EREĞLİ’DE İLK KALESİNİ AÇTI

AK Parti Ereğli Teşkilatı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ilkinin açılışını AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Çalışma...

A+A-

AK Parti Ereğli Teşkilatı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ilkinin açılışını AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in katılımı ile yaptı.

Ak Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Ak Parti http://www.haberler.com/kizilcahamam/           Ereğli Belediye Başkan adayı Özkan Özgüven, İl Teşkilatı Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Yardımcısı Evren Nas ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, katılımlarından dolayı Bakan Yardımcısı Etyemez’e ve partililere teşekkür ederek, Ereğli Belediyesini AK Belediyecilik anlayışı ile taçlandıracaklarını kaydetti.

Açılışta vatandaşlara hitap eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ise, ayağı yere basmayan hiçbir projenin altında imzalarının bulunmayacağını hatırlatan Özgüven, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 5 bin kişiye iş, 5 bin konut gibi vaatlerinin lafta kaldığını, şimdi ise Havaalanı, bin kişilik termal otel, Belediye Hastanesi gibi yalan vaatlerle halkı kandırdığını kaydetti. Oprukçu’nun 5 yıl önceki seçim beyannamesini göstererek halkın bu vaatlerle ilgili hesabı 30 Mart günü soracağını dile getirdi. Özgüven vatandaşlardan önce dua sonra destek istedi.

En son konuşan Halil Etyemez, 30 Mart seçimlerinin sadece bir yerel seçim olmayacağının altını çizerek, "Allah'ın izniyle bu seçim Türkiye'nin kader seçimine dönüştü. Bundan dolayı önemli bir sınav vereceğiz. Ereğli olarak, Konya olarak önemli bir sınav vereceğiz ve şimdiden bu sınavla başarılı çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Meydanlar bunların göstergesidir. Ereğli’nin 5 yıl içersinde kaderi değişecek" diye konuştu.

Etyemez, "Ereğli bu dönemde tarihi bir dönem yaşıyor. İlk defa Ereğli’den bir bakan yardımcısı çıktı. Başbakanımıza Ereğli halkı olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Ereğli 300 yataklı modern hastaneye de kavuşacak. Bu seçim farklı bir seçim olacak, milletimiz 3 Kasım 2002'de Türk baharını başlattı. Sandıkta adeta devrim yaptı. Çaresiz, aciz, başarısız siyasetçileri sandığa gömdü, elinin tersi ile siyaset sahnesinin dışına itti ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ı iktidara getirdi. Biz iktidara gelirken boş vaatlerde bulunmadık. Biz iktidara gelirken yapabileceklerimizi söyledik vaat etik ve onları yaptık. Yaptıkça da sizler bizleri bizi desteklediniz 2007'de tekrar iktidara getirdiniz 11 puan oyumuzu arttırarak 2011'de de de tekrar oyumuzu arttırarak yüzde 50 ile bize iktidara getirdiniz. Gücümüzü sizden alıyoruz, başka yerlere sırtımızı dayamadık" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.