1. HABERLER

  2. AK Parti Konya Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 15 günde bir yapılan “AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı” İl Başkanlığı’nda...

A+A-

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 15 günde bir yapılan “AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı” İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un başkanlık yaptığı toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu katıldı.

Belediye çalışmaları, seçim süreci ve Şeb – i Arus hazırlıkları ele alındı

Yaklaşık dört saat süren toplantıda bakanlıklar, İl Özel İdaresi ve belediyelerin yatırım ve projeleri ile çalışmaları, il, ilçe ve belde teşkilatının seçim süreci ile ilgili hazırlıklarının yanı sıra 17 Aralık’ta düzenlenecek olan Şeb – i Arus Etkinlikleri’nin hazırlıkları da ele alındı.

Sorgun; “Büyük yürüyüşümüz Yerel Seçim ile devam edecek”

Toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti’nin iktidarının birçok önemli başarılara imza attığını söyledi. İl Başkanı Sorgun, açıklamasının devamında ise şunlara değindi; “Başbakanımızla, bakanlıklarımızla, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte yıllardır bu güzel ülkenin aziz milletine hizmet vermenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine şehirlerini başta olmak üzere yeniden imar etmek, ülkemizin dönüşmesine, normalleştirilmesine, devlet ve millet kaynaşmasını sağlamak için attığımız demokratik adımlarla, Türkiye’yi ileri demokrasiye taşıma noktasındaki çaba ve gayret devam ediyor. Konyamız da bu gelişimden, dönüşüm ve ilerlemeden büyük paylar almıştır almaya da devam edecektir. Bu toplantılarımızın amacı budur. Partimizin bu büyük yürüyüşünün önemli parametrelerinden biri olan yerel yönetimlerdeki başarılarımız da inşallah Yerel Yönetimler Seçimi’nde artarak yoluna devam edecektir.” dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.