1. HABERLER

  2. ilçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerinden Önemli Bir Toplantı Daha!...

ilçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerinden Önemli Bir Toplantı Daha!...

Meme Kanseri Nedir?İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerinden Önemli Bir Toplantı Daha!...İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlene  Ekim...

A+A-

Meme Kanseri Nedir?

İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerinden Önemli Bir Toplantı Daha!...

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlene  Ekim ayı içerisinde ki etkinlikler kapsamında; İlçe Sağlık Müdürlüğü  Eğitim Hemşiresi Gülhan KARA tarafından, Ereğli Kaymakamlık toplantı salonunda çalışan bayanlara  Meme Kanseri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda “Meme Kanseri Nedir? Meme Kanserinin belirtileri  ve Kanserden Korunma Yolları anlatıldı.

Meme kanseri belirtilerinde, meme/ Koltuk altında kitle, meme şekil  ve boyutunda değişiklik, meme başında çekinti,pullanma, kabuklanma, akıntı, meme derisinde çekinti, kızarıklık, yara, portakal kabuğu görünümü bulunmaktadır. Erken teşhisin çok önemli olduğu meme kanserinde bayanlarımız her ay kendi kendine meme muayenesi yapmalıdır ve 2 yılda bir doktora muayene olmalıdır dedi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen Ereğlili bayanlara yönelik  yapılan bu bilgilendirici toplantılar ilçe halkı tarafından takdir topluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.