1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA
AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramın 2. Gününde siyasi partilerde bayramlaşma programları düzenlendi.

A+A-

Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramın 2. Gününde siyasi partilerde bayramlaşma programları düzenlendi.

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatında Düzenlenen Bayramlaşma Programına Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Ereğli İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Eski İlçe Başkanlarından Recep Arlı ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun;

Tüm partililerini selamlayarak yaptığı konuşmada, Bayramlarını da kutladı. Kurban bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Büyüktorun, İnşallah bu kurban bayramı Bütün Dünya da Müslümanlara zulmedenlerin sonu olur dedi. Büyüktorun, önümüzdeki sürede bilindiği gibi partimizin ilçe teşkilatında yapılacak olan kongre sürecinin başladığını belirtti. Yapılacak olan kongrenin tarihini de belirten Büyüktorun, Bu sürenin Ereğli’de 15 Ekim 2017 tarihi olduğunu belirtti. Konuşmasını şu sözlerle sürdüren Başkan Büyüktorun,  Partimizde yapılan kongrelerin her zaman için bir bayram ve şölen havasında geçtiği ni söyledi. Yine aynı şekilde geçecektir diyen Büyüktorun, Bizler dava adamlarıyız makam ve mevkide hiçbir zaman partimizin önüne geçmemiştir. Bundan dolayı da 16 yıldır tek başına iktidarımız devam etmektedir, Hiç kimse yapılacak olan kongre de başka bir şey beklemesin dedi. Büyüktorun sözlerini şıu cümlelerle sürdürdü. 2019 da yapılacak olan Yerel ve Genel seçimlerde İnşallah Ereğli de geçmişte olduğu gibi yine zaferle sonuçlanacaktır diyerek konuşmasına son verdi.

Ardından söz alan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ;

Konuşmasına bayramlaşma programına katılan partilileri selamlayarak başladı. Özgüven Kurban bayramının Ülkemize Milletimize hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum dedi. Teşkilatımızın düzenlediği bayramlaşma programında sizlerle birlikte olmak buluşmak bizi mutlu ediyor, Tabi ki bayramlar birliğin beraberliğin, fakirin fukaranın yetimin öksüzün gözetildiği hoşgörünün doruklara çıktığı müstesna günlerdir. Bu vesile ile inşallah bu günleri hep birlikte değerlendir me günlerimiz oluyor dedi.

Özgüven konuşmasında AK Parti olarak İlçe başkanımızla birlikte, Konya’daki programa katıldık. Orada da büyük bir coşku vardı diyen Özgüven, Burada genel başkan yardımcımız ve sayın Davutoğluyla birlikte tüm teşkilatımız oradaydı dedi. Özgüven 2019 Genel seçimler başta olmak üzere yerel seçim yılına giriyoruz burada bize düşen hep birlikte işimizi en güzel şekilde yapmaktır. Burada ne olursak olalım ki partinin üyesi de olabiliriz, belediye başkanı da olabiliriz bu anlamda bu davaya gönül vermiş insanlarda olabiliriz bu vesile ile misyonumuz vizyonumuz her zaman Türkiye’nin bir adım daha ileri gitmesi ve 2023 Türkiye hedeflerine ulaşılması olacaktır dedi.

Başkan Özüven bayramlaşma programında belediye alarak çalışmalarına da değindiği konuşması nda şu ifadelere yer verdi. Şükürler olsun ki görevimizin başındayız 3,5 yıldan beri yaptığımız hizmetler ortadır. Canla başla çalışıyoruz. Ereglinin bir çok eksiklikleri vardı ‘’Özellikle alt yapı konusunda bu çalışmalarımız ne kadar da vatandaşımızı rahatsız etse de , bazıları bunu yanlış anlasa biz bu şehrin geleceği için bunları yapmak zorundayız ya değilse on santimlik asfaltı döküp de, Ereğlinin büyük bir kısmını asfaltlamak hiç sorun değil, Yapılan alt yapı çalışmaları hep ortada  Koski  ve Büyükşehir ve hükümetimizin diğer birimleriyle yapılan alt yapı çalışmaları hep ortada bu çalışmalarımızda bize destek veren vatandaşlarımıza ve herkese  teşekkür ederiz’’ dedi. 

Özgüven, 3,5 yılda yapılan asfalt ve alt yapı yatırımları 3 dönemde yapılanların yaklaşık 2,5 katıdır diyerek sözlerini sürdüren Özgüven Ereğli’ye ne yapılsa az, Ereğli de eksiklikler çok fazla biz teşkilatımızla hizmet etmeye devam edeceğiz diyerek konuşmasını tamamlarken, Arakanda Müslümanlara yapılan zulmede değinerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Ereğli İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli;

Yaptığı konuşmasında Ereğli Halkının ve Partililerinin Kurban bayramlarını kutladı. Tekeli  Arakanda Müslümanlara yapılan zulmede değinerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Konuşmasında ;

Bayramlaşma programına katılan partilileri selamlayarak başladı. Özgüven Kurban bayramının Ülkemize Milletimize hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum dedi. Etyemez, Arakanda Müslümanlara yapılan zulmede değinerek konuşmasını sürdürdü Etyemez geniş çaplı açıklamada bulundu.

Daha sonra partililer ile bayramlaşıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.