1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP’DE BAYRAMLAŞMA
MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

Ereğli de Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatında, Bayramın 2. Gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Ereğli de Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatında, Bayramın 2. Gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP İlçe Teşkilatında yapılan bayramlaşma programına Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. MHP İlçe binasında yapılan konuşmaların ardından bayramlaşan partililer, İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programı sonrasında ise Başkan Musa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte, Ereğli Ülkücü işçiler derneğine ziyarette bulunarak orada da bayramlaşmaya katıldı.

Yapılan bayramlaşma programında konuşan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz;

Konuşmasında Başkan Musa Yılmaz, Tüm İslam Âleminin Ereğli halkının ve bayramlaşma programına katılan partililerinin Kurban bayramını kutladı. Yılmaz konuşmasında yaptığı açıklamada, İddialı açıklamalarda bulundu. Musa Yılmaz gösterdiği yazılı belge ile geçtiğimiz günlerde Milletvekili Halil Etyemez’in bir televizyon programında yapmış olduğu açıklamaya istinaden, Yılmaz gösterdiği belge ile Ereğliye yapılması söz konusu olan veya öyle bir iddianın olmadığına dair yapılan açıklamaya karşı Yılmaz, Bayramlaşma programı sırasında yaptığı açıklamada göstermiş olduğu belgeyle Ereğliye ikinci bir cezaevinin yapılacağını iddia etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Yılmaz;

Yaptığı açıklamasında Ereğli halkının ve Ülkücü camiayla birlikte bayramlaşma programına katılanların bayramını kutladı.

Yapılan bu konuşmaların ardından ise partililer bayramlaştı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.