1. HABERLER

  2. AK Parti'nin 42. Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'nin 42. Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Ereğide AK partinin 42. Danışma Meclis Toplantısı Yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlere yaklaşılan...

A+A-

İlçemiz Ereğide AK partinin 42. Danışma Meclis Toplantısı Yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlere yaklaşılan süreçte siyasi partilerin danışma meclis toplantıları da gerçekleştirilmeye başladı.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının 42. Danışma Meclis Toplantısına, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya İl yönetimi, Ereğli İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

Sabah kahvaltısının ardından düzenlenen danışma meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı olarak 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde en büyük oy oranı ile Ereğli’den Başbakan Davutoğlu’na destek vereceklerini ifade etti.

Başkan Özkan Özgüven ise ,Ereğli Belediyesi olarak göreve geldikleri günden buyana Ereğli’nin yıllarca el atılmayan meselelerini çözüme kavuşturmak adına girişimlerde bulunduklarını ve birçok hususta da sorunları nihayete kavuşturduklarını dile getirdi. Gerek altyapı gerekse üst yapı hizmetlerinde büyük ölçekli yatırım planlamalarının yapıldığını ifade eden Özgüven, Ereğli’nin Mart ayı itibari ile Büyükşehir Belediyesinin de destekleri ile birçok hizmete kavuşacağını belirtti. Bazı şer odakları tarafından Ereğli Belediyesinin insafsızca eleştirildiğini halkın yanlış bilgilendirilmesi hususunda girişimlerin olduğunu dile getirirken Ereğliye kalıcı hizmet yaparak çalıştıklarını söyleyen Özgüven, Özgüvenlerini kaybetmeyeceklerini, Ereğli’ye daha fazla yatırım için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli ise AK Parti hükümeti tarafından Türkiye’nin karanlık bir vizyondan aydınlık bir vizyona kavuştuğunu ifade ederek, AK Parti hükümetinin eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve bir çok alanda reformlar gerçekleştirdiğini anımsattı.

Konuşmaların ardından ise AK Parti danışma meclis toplantısı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.